Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.
Típus:

20 éves a Resident Evil - melyik a kedvenc részed?

Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mutatkozott be a Resident Evil-sorozat. A Capcom azóta is lankadatlanul bővítgeti a címet, csak idén két megjelenésnek örülhetünk majd. Neked melyik volt a kedvenc Resident Evil-játékod?

VR-játékban gondolkodik a Resident Evil fejlesztője

A Capcom közzétette az elmúlt évre vonatkozó pénzügyi jelentését, ami alapesetben nem annyira érdekes, ám szó esett benne a cég jövőbeli terveiről is. Ebből tudjuk, hogy a Resident Evil fejlesztője VR-játékot készít.

Resident Evil 7 - a Capcom türelmet kér

A Resident Evil-sorozat producere, Masachika Kawata a Dengeki PlayStation 600. számában adott interjúban egyelőre türelemre intette a rajongókat a széria hetedik iterációja kapcsán.

Eldobjuk majd az agyunkat a Resident Evil 7-től

Hivatalosan még mindig nem jelentették be a Resident Evil hetedik részét, a Revelations 2 producere, Michiteru Okabe mégis meglehetősen nyíltan beszélt a készülő számozott folytatásról. Szerinte eldobjuk az agyunkat tőle.

Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.

Resident Evil 7 - Leon és Hunnigan visszatér?

Nagy hír lehet a széria rajongóinak, hogy a Leon és Hunnigan hangjaként dolgozó szinkronszínészek megerősítették, hogy a két karakter visszatér a Resident Evil 7-ben - igaz, még a játék sincs hivatalosan bejelentve.