Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.

Resident Evil 7 - rövid videókkal hangol a Capcom

Új videósorozatot indított a Capcom a Resident Evil 7 promózására, a rövid, de annál rejtélyesebb előzetesek közül kettőt már meg is kaptunk. Közben a VR-osok tölthetik a Kitchen demót, és a Beginning Hour is frissül még.

Egy évig Sony-exkluzív a Resident Evil 7 VR-módja

A virtuális valóság minden jel szerint egy újabb csatatérnek számít a gyártók körében. Ennek egyik első fecskéje a Resident Evil 7, melynek VR-módját csak a PlayStation VR-tulajok élvezhetik egy éven át.

Ilyen gép kell majd a PC-s Resident Evil 7-nek

Jövő januárban mutatkozik be a Resident Evil-sorozat legújabb felvonása, amely egészen más történetet mesél el, mint amit eddig megszoktunk. Bár a részletek még nem világosak, a PC-s változat gépigénye a mai naptól már ismert.

Tizenkét perc borzongás a Resident Evil 7-tel

Aki azt várja, hogy a Resident Evil 7 végleges változata legalább olyan hangulattal bír, mint a demó, most megnyugodhat. A legutóbbi livestreamben a Capcom hosszabban is bemutatta az immáron belső nézetet használó horrorjátékot.

TGS 2016: Ma frissül egyet a Resident Evil 7 demója

Új látnivalókat kaptunk a Resident Evil 7-hez, ráadásul a játék Beginning Hour című demója is frissül egyet a nap folyamán. A kipróbálható változat egyébként mostantól PlayStation Plus-előfizetés nélkül is tölthető.

Resident Evil 7 - támogatni fogja a HDR-t és a 4K-t is

A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy a jövő januárban megjelenő új Resident Evil a VR-támogatás mellett a PlayStation 4 Próban rejlő képességeket is ki fogja aknázni.

Resident Evil 7 - rémisztő történetben lesz részünk

Az amerika korosztálybesorolásért felelős ESRB-nek köszönhetően kiderült, pontosan miről fog szólni a jövő év elejére datált Resident Evil 7. Végre megismerkedhetünk a főszereplővel és a sztori első részleteivel.

GC 2016: Hátborzongató traileren a Resident Evil 7

Új előzetest kapott a Resident Evil hetedik felvonása, ebben ráadásul már egy olyan jelenetet mutatnak be a fejlesztők, amely a januárban érkező végleges változatban is helyet kapott.

Resident Evil 7 - így rettegtek a rajongók

Tavaly még csak techdemóként létezett a sorozatot egészen új irányba terelő Resident Evil 7. A Capcom most összeállított egy olyan videót, amit a tavalyi E3-as reakciókból válogattak össze.

Kétmillió letöltésnél jár a Resident Evil VII demója

A Capcom egy hírlevélben adta a rajongók tudtára, hogy az E3 óta kétmillióan töltötték le a Resident Evil VII demóját. Emellett finoman beteaselte, hogy annak a bizonyos ujjnak igenis lesz jelentősége később...