Resident Evil 7 PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Resident Evil-sorozat hetedik része - komoly változásokon esett át a játék.
Típus:

Tölthető a Resident Evil 7 második DLC-je

Két kazettát és egy új játékmódot vonultat fel a Resident Evil 7 második DLC-je. A kiegészítő egy hétig PS4-exkluzív, jövő kedden jelenik meg PC-re és Xbox One-ra az első csomaggal együtt.

Brit toplista: ezüstéremmel kezdett a Nioh

Egy ezüstéremmel indított a Nioh a brit játékeladási toplistán, a Team Ninja akció-szerepjátékát végül a Grand Theft Auto V tudta csak megverni. Utóbbinak ez már a tizenkettedik első helyezése volt.

Brit toplista: még mindig vezet a Resident Evil 7

Továbbra is a Resident Evil hetedik része vezeti a brit játékeladási toplistát, a hét első számú újoncának, az új Hitman dobozos kiadásának a negyedik helyre futotta. Lássuk az elmúlt hét húsz legjobbját!

A Denuvo is megszólalt a Resident Evil-ügyben

Alig öt nappal a premier után sikerült feltörnie egy csoportnak a Resident Evil 7-et védő Denuvót. Az osztrák cég marketingigazgatója, Thomas Goebl viszont úgy véli, nem szabad kudarcként kezelni a dolgot.

Resident Evil 7 - csak Marguerite meg ne tudja!

A mai naptól minden PlayStation 4-tulajdonos számára megvásárolható a Resident Evil 7 első letölthető tartalma, a Banned Footage DLC első felvonása. A második rész a hónap közepén mutatkozik majd be.

Brit toplista: az élen nyitott a Resident Evil 7

A Resident Evil-sorozat a Capcom legnépszerűbb címe az Egyesült Királyságban, és bár az előző két számozott epizód rajtját nem nyomta le, a Resident Evil 7 is szépen kezdett az országban.

Resident Evil 7 teszt

Ethan Winters már rég feladta, hogy valaha még látja három éve eltűnt feleségét, Miát. Egy váratlan üzenet azonban mindent megváltoztat. Ethan Louisianába utazik, de ekkor még nem is sejti, mi vár rá.

Öt nap alatt feltörték a Resident Evil 7-et

Az osztrák Denuvo egy ideig tökéletes technológia volt arra, hogy a fejlesztők megvédjék a játékaikat. Míg azonban korábban hónapokba telt feltörni egy denuvós címet a crackercsapatoknak, mostanság csupán pár napig tart.

2,5 millió példánynál jár a Resident Evil 7

A Capcom nem a tényleges eladási adatokat tette közzé, egyelőre csak azt árulta el, hogy a boltoknak hány példányban küldte szét a sorozat legújabb részét. Közben maga a franchise is mérföldkőhöz érkezett.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!