Brit toplista: a második helyre volt jó a Ghost Recon

 • Írta: fojesz
 • 2019. október 7.
 • Toplista
Habár a Ghost Recon: Breakpoint viszonylag szép eladási számokkal büszkélkedhet, a játéknak csak a második helyet sikerült megcsípnie a brit toplistán. A FIFA 20 kirobbanthatatlan az első helyről.

Ahogy az lenni szokott, FIFA-uralom van a brit játékeladási toplistán: a FIFA 20 már második hete vezet, és bár az eladásai 66 százalékkal visszaestek a rajt hetéhez képest, még így is meg tudta szerezni a játék az aranyérmet, miközben az újonnan rajtoló Ghost Recon: Breakpointnak be kellett érnie egy második helyezéssel.

A Borderlands 3 még mindig harmadik, a Gears 5 negyedik, míg a The Legend of Zelda: Link's Awakening az ötödik helyre csúszott le. A hét másik újonca a Szellemirtók-játék remastere volt, ez a hatodik helyen kezdett, a folytatásban pedig a múlt héthez hasonló eredményeket látunk, csak éppen a Mario Kart 8 Deluxe és a Sea of Thieves helyet cseréltek.

 1. FIFA 20
 2. Ghost Recon: Breakpoint
 3. Borderlands 3
 4. Gears 5
 5. The Legend of Zelda: Link's Awakening
 6. Ghostbusters: The Video Game Remastered
 7. Mario Kart 8 Deluxe
 8. Sea of Thieves
 9. Minecraft: Xbox Edition
 10. Forza Horizon 3
4.
Neotechtr
Pedig ezen a listán anyám is első lenne, ha megjelenne. Szóval az a játék, ami megjelenéskor nem első ezen a listán az meg sem jelent.
2.
A Pulyka
Sea of thieves? Az ms ezek szerint megsem lott akkorat melle ezzel a jatekkal, ha ennyi ido utan meg mindig veszik. A Kraken vegre kapott egy patchet amitol kinott a teste?
1.
greenfog
Ezek az ubis jatekok tenyleg jok. Ha onszopato mazohista vagy. De ahogy elnezem a brexit szitut jogos a megallapitasom. LOL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...