Brit toplista: az élen kezdett a régi-új Zelda

 • Írta: fojesz
 • 2019. szeptember 23.
 • Toplista
Kiváló rajtot vett a The Legend of Zelda: Link's Awakening a brit játékeladási toplistán, és egyébként is örülhetett a Nintendo, mert több first-party cím is javítani tudott a Switch Lite premierjének hála.

A brit toplista élén kezdett a The Legend of Zelda: Link's Awakening. A játék az eddigi legjobban rajtoló Zelda-remake, 27 százalékkal múlta felül az eddigi csúcstartót, az Ocarina of Time 3D-t. emellett pedig az év nyitányát hozta össze a Nintendo Switchen, mivel maga mögé utasította a Super Mario Maker 2-t is.

Ami azt illeti, több Nintendo-játék is javítani tudott a múlt héten, ami valószínűleg a Nintendo Switch Lite premierjének köszönhető. Közülük a Mario Kart 8 Deluxe-ot emelnénk ki, amely egészen a dobogó harmadik fokáig menetelt. Az ezüstérmet a múlt heti első helyezettünk, a Borderlands 3 csípte meg. A hét egyik újonca, a Truck Driver a tizenegyedik lett, míg a Ni no Kuni switches változata a huszonharmadik, a PS4-es a huszonhatodik helyen debütált.

 1. The Legend of Zelda: Link's Awakening
 2. Borderlands 3
 3. Mario Kart 8 Deluxe
 4. Gears 5
 5. eFootball: PES 2020
 6. The Division 2
 7. Grand Theft Auto V
 8. Spyro Reignited Trilogy
 9. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
 10. NBA 2K20
11.
user101
#9: Nem mindenkinek jön be ez a stílus. Én egyre inkább elfordulok a tucat tripla-A scenától az indie felé és lehet, hogy pont ezért is annyira szimpatikus a nintendo platformja. Pedig magát a céget rühellem, mint a szart, de a switch az bejön! :)

off: pont most láttam a Deákon fullos Legend of Zelda bannert, le is fényképeztem. Tökre jól esik, amikor gamer cuccok megjelennek ilyen - olyan felületeken, ahol amúgy az ember nem számít rá! :)
9.
Nyarlako
#7: Nekem valahogy borzalmasan steril, műanyag és jellegtelen ez a grafika amit osszehoztak.
8.
Ooorky
#3: Inkább Mario Kart 8, az már 5 éve ott van :D
7.
user101
Tényleg tök szar, hogy egy amúgy interaktív, dinamikus környezetben, meseszerű látványvilágban kell egy olyan mesét megélned, amiben intelligenciát is igénylő logikai feladatokat IS kell megoldanod, meg a többi szokásos körítés...

Arról nem is beszélve, hogy olyan renderelési technikákat alkalmaz, amit mára már szinte minden játékban megtalálható...

Borzalom ! :)
5.
delphijos
#2: Nézz már meg legalább valami videót mielőtt közlöd a “sommás” véleményedet.....
4.
kryszisz
#2: Így akkor már csak maximum 6 pont, igaz?:'(
3.
Norbiii
2050 Brit toplista:

....
....
....

GTA V!
2.
Nyarlako
Ez a Zelda komolyan ennyire ronda, a széleken meg elmosott? Az eredeti esztétikusabb volt.
1.
Yanez
Jövő héttől már a fifa vezeti a listát...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...