Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Red Dead Redemption 2 - csak júliusban?

Hivatalosan még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor debütál a Red Dead Redemption második része, de ezúttal a mexikói Amazon oldala gondoskodott arról, hogy újra beszédtéma legyen a játék megjelenési időpontja.

Júniusban jön a Red Dead Redemption 2?

Egy dán áruház weboldala szerint június elején érkezik a Rockstar Games westernjátéka. Alapesetben figyelmen kívül hagynánk a hírt, ám anno ugyanez a bolt szellőztette meg - helyesen - a GTA V dátumát is.

Megérkezett a Red Dead Redemption 2 új előzetese

A Rockstar Games betartotta szavát, ma délután új látnivaló érkezett a Red Dead Redemption 2-ről. Pontos dátum még nincs, helyette viszont itt a második trailer, amelytől tutira leteszed a hajadat. A vadnyugat még mindig mocskos.

Red Dead Redemption 2 - valami készül

Sokat még nem tudunk a készülőben lévő Red Dead Redemption 2-ről, most azonban a Rockstarnak hála ismét felpöröghetnek az események a cím körül. A fejlesztők ugyanis posztoltak egy képet, ami egy bejelentésre utal.

Red Dead Redemption 2 - nem biztos a PC-s verzió

Azt már régóta tudjuk, hogy készül a Red Dead Redemption 2, és hogy csak jövőre érkezik, mert idő kell a tökéletesre csiszolásához, de azt, hogy PC-re is megjelenik-e, még mindig nem árulták el.

80 millió példánynál jár a GTA V

Elképesztően teljesít a Grand Theft Auto V, a Take-Two legfrissebb pénzügyi beszámolója szerint már 80 millió leszállított példánynál jár. A számok alapján az elmúlt egy évben ez volt a cég legkeresettebb játéka.

Red Dead Redemption 2 - csak jövő tavasszal

A Rockstar a Twitteren erősítette meg, hogy az eredetileg az idei őszi szezonra időzített Red Dead Redemption 2 csúszni fog, így csak 2018 tavaszán mutatkozik be a folytatás.

E3 2017: A Sony már bemelegít

A Sony már hangolódik a jövő hónapban esedékes idei E3-ra, a konzolgyártó ugyanis kiadott egy rövid teaser trailert, amiben felvezeti, mi mindenre számíthatnak majd a rajongók.

Kiszivárgott képen a Red Dead Redemption 2?

Ugyan egyértelmű bizonyíték nincs rá, de nagyon úgy néz ki, hogy az egyik GTA-fórumon felbukkant fotó jó eséllyel a Red Dead Redemption folytatásából lett kilopva. Vagy az új Far Cryból? Döntsétek el Ti!

Októberben jön a Red Dead Redemption 2?

Ugyan a Rockstar még mindig nem közölt pontos megjelenési dátumot a Red Dead Redemption 2-höz, de két viszonteladó is tudja már, mikor lovagolhatunk el a naplementében. Kár, hogy a két dátum ellentmond egymásnak.