Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Komplex vadvilággal operál a RDR 2

Vészesen közeleg a Red Dead Redemption 2 megjelenése, így érthető, hogy a Rockstar finoman adagolja az új információkat róla. Ezúttal a vadvilágról lesz szó: minden állat levadászható és kihalászható.

Red Dead Redemption 2 - a Devolver elhozná PC-re

A Red Dead Redemption folytatása a premier napján biztosan elkerüli az asztali gépeket, de a játékok kiadásával is foglalkozó Devolver a Twitteren már viccesen jelezte, ők szívesen orvosolnák majd ezt a problémát.

Belső nézettel érkezik a Red Dead Redemption 2

Nagyon hosszú lesz az a bő egy hónap, ameddig még várnunk kell a Red Dead Redemption 2 megjelenéséig. Vigasztalásképpen huszonnégy bámulatos screenshotot mutatunk és elárulunk pár dolgot a játék kameraopcióiról is.

Késik a Red Dead Redemption 2 online módja

A Rockstar szerint nem készül el időben a Red Dead Online - a vadnyugati játék többjátékos szegmense csak egy hónappal a premier után, novemberben élesedik publikus bétaként. Sebaj, addig bőven elleszünk a sztorival!

Red Dead Redemption 2 - vadnyugati képeslapok

Már csak egy hónap van hátra a Rockstar Games nyitott világú westernjátékának premierjéig, és most a fejlesztő elárult néhány tudnivalót a fontosabb régiókról és városokról. Néhány vadiúj screenshotot is kaptunk!

RDR 2 - képeken a Van der Linde-banda

A Rockstar Games egy raklapnyi friss artworköt tett közzé a Red Dead Redemption 2 szereplőiről, beleértve a Van der Linde-banda tagjait és a fontosabb NPC-ket. Az idézetek segítenek megérteni a karakterek motivációit.

Red Dead Redemption 2 - itt az első gameplay trailer

A Rockstar magabiztosan várja a Red Dead Redemption-sorozat második epizódjának a megjelenését, így nem meglepő módon egészen sokat váratott magára a játék első játékmenet-bemutatója.

PC-re is jön a Red Dead Redemption 2?

Úgy tűnik, hogy nemcsak a két nagy konzolra érkezhet a Red Dead Redemption második része. A Rockstar Games egyik programozójának LinkedIn-profilja szerint a western játék számítógépen is megjelenik majd.

Red Dead Redemption 2 - a különleges kiadásokról

A Rockstar Games bejelentette, hogy háromféle különleges kiadásban is megvásárolhatjuk a Red Dead Redemption 2-t. A legdrágább Collector's Box tömve lesz kézzel fogható finomságokkal.

Red Dead Redemption 2 előzetes

Az Úr 1899. évében a vadnyugat kezd megszelídülni. Csak néhány banda járja a vidéket fosztogatva és gyilkolva, fittyet hányva a törvényekre. Ilyen Dutch van der Linde kompániája is, amely a végsőkig igyekszik kitartani.