Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Még több képen a Red Dead Redemption 2

A hétvége folyamán egy újabb adag látványos screenshotot osztott meg a Rockstar Games a közösségi oldalakon. Összesen nyolc képről van szó, az egyiken feltűnik az előző rész főhőse, John Marston is.

Red Dead Redemption 2 - friss részletek és képek

A sajtó kiváltságos képviselői már megnézhették a Rockstar westernjátékát, így számos új információval és látnivalóval gazdagodtunk a Red Dead Redemption 2-ről. Visszatér a Honor-rendszer, és a Dead Eye-időlassítás is.

Red Dead Redemption 2 - megérkezett az új trailer

Az előzetes információknak megfelelően a mai napon új trailer látott napvilágot a Red Dead Redemption 2-ről. A Rockstar Games alkotásában a vadnyugat nyers, brutális és veszélyekkel teli világában kalandozhatunk majd.

Red Dead Redemption 2 - a héten új trailer jön

A Rockstar Games bejelentette, hogy szerdán, azaz május 2-án érkezik a nyitott világú westernjátékuk következő előzetese. Addig egy mozgó artworkkel kell beérnünk, ami több a semminél.

90 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését. Nagy meglepetéseket nem okozott a cég, főleg a sportjátékok és a GTA V hajtották a kiadó számait. Utóbbi 90 millió leszállított példánynál jár.

Red Dead Redemption 2 - új infók szivárogtak ki

Egy nagy adag információ szivárgott ki a Red Dead Redemption 2-ről. A részletek a single player és a multiplayer módot is érintik, azonban érdemes őket fenntartásokkal kezelni, elvégre a Rockstar nem erősítette meg őket.

Októberre csúszik a Red Dead Redemption 2

A Rockstar Games mégsem tudja tartani a tavaszi dátumot, ehelyett csak októberben kerül a boltokba a Red Dead Redemption 2. Féléves csúszásról van szó, de cserébe napra pontos dátumot kaptunk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Red Dead Redemption 2 - csak júliusban?

Hivatalosan még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor debütál a Red Dead Redemption második része, de ezúttal a mexikói Amazon oldala gondoskodott arról, hogy újra beszédtéma legyen a játék megjelenési időpontja.

Júniusban jön a Red Dead Redemption 2?

Egy dán áruház weboldala szerint június elején érkezik a Rockstar Games westernjátéka. Alapesetben figyelmen kívül hagynánk a hírt, ám anno ugyanez a bolt szellőztette meg - helyesen - a GTA V dátumát is.