Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Red Dead Redemption 2 - tabletre dobható a térkép

Saját társalkalmazással fog elrajtolni a napokban a Rockstar Games vadnyugatos alkotása. Az app úgy fog szolgálni főszereplőnk számára, mint egyfajta térkép és napló, melyben a legtöbb érdekességet és fontos információt is megtalálhatjuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik, hanem a legjobban várt játékát kaparinthatjuk meg a héten, végre boltokba kerül ugyanis a Red Dead Redemption 2. Persze akkor is lesz mivel játszanod, ha nem fekszik a western.

Lebukott a PC-s Red Dead Redemption 2?

Egy európai kiskereskedő szellőztette meg a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójának érkezését. A hasonló spekulációknak se szeri, se száma, de esetünkben a svéd Media Marktról van szó. Eszerint jövőre érkezik a port.

Akkor most milyen a Rockstar Northnál dolgozni?

Ideje beszélni arról, ami az elmúlt két hétben leginkább foglalkoztatta a szaksajtót. A hírek szerint a GTA V és a Red Dead Redemption 2 fejlesztőjénél aggasztóak a munkakörülmények, és nem ritkák a 100 órás munkahetek sem.

Launch traileren a Red Dead Redemption 2

A távolban lódobogás hangzik fel, mindenki jajveszékelve menekül, a Dutch-banda az ajtót veri, Arthur Morgan pedig már a küszöbön; ideje felnyergelni, pár nap múlva érkezik a Red Dead Redemption 2!

Két lemezen érkezik a Red Dead Redemption 2

Minden jel szerint a Red Dead Redemption 2 egyike lesz azon kevés játéknak, melynek doboza egynél több lemezt rejt. Ez nem csoda, hiszen 105 GB-nyi adatot telepít a vadnyugati cím. Egyébként ma érkezik a launch trailer.

Lesz bőven tartalom a Red Dead Redemption 2-ben

Jó lesz betárazni a nasit és innivalót, a jövő héten érkező Red Dead Redemption 2 ugyanis nem ereszt majd el egyhamar! A nyílt világú westernjáték több mint 60 órányi sztoritartalommal vár bennünket.

Red Dead Redemption 2 - a fegyverekről bővebben

Vadiúj részletek láttak napvilágot a Red Dead Redemption 2-ről. A Rockstar ezúttal a fegyverekről és azok testreszabásáról árult el további infókat. A nyitott világú westernjátékban több mint 50 mordályt használhatunk.

A Red Dead 2-nek tiszteleg a Call of Juarez-csapat

A Techland csapata egy baráti gesztust tett a közelgő Red Dead Redemption 2 felé, és egy üdvözlő videót tettek közzé a Call of Juarez: Gunslinger motorjával. A lengyelek biztosak benne, hogy Arthur Morgan legenda lesz.

RDR 2 - ezeket kapják korábban a PS4-tulajok

A Rockstar elárulta, hogy milyen tartalmakat kapnak meg korábban a Red Dead Redemption 2 PS4-es változatának tulajdonosai. Egy öltözetről, egy telivérről és egy hatlövetűről van szó. Lássuk őket részletesebben is!