Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Red Dead Redemption 2 - vadnyugati képeslapok

Már csak egy hónap van hátra a Rockstar Games nyitott világú westernjátékának premierjéig, és most a fejlesztő elárult néhány tudnivalót a fontosabb régiókról és városokról. Néhány vadiúj screenshotot is kaptunk!

RDR 2 - képeken a Van der Linde-banda

A Rockstar Games egy raklapnyi friss artworköt tett közzé a Red Dead Redemption 2 szereplőiről, beleértve a Van der Linde-banda tagjait és a fontosabb NPC-ket. Az idézetek segítenek megérteni a karakterek motivációit.

Red Dead Redemption 2 - itt az első gameplay trailer

A Rockstar magabiztosan várja a Red Dead Redemption-sorozat második epizódjának a megjelenését, így nem meglepő módon egészen sokat váratott magára a játék első játékmenet-bemutatója.

PC-re is jön a Red Dead Redemption 2?

Úgy tűnik, hogy nemcsak a két nagy konzolra érkezhet a Red Dead Redemption második része. A Rockstar Games egyik programozójának LinkedIn-profilja szerint a western játék számítógépen is megjelenik majd.

Red Dead Redemption 2 - a különleges kiadásokról

A Rockstar Games bejelentette, hogy háromféle különleges kiadásban is megvásárolhatjuk a Red Dead Redemption 2-t. A legdrágább Collector's Box tömve lesz kézzel fogható finomságokkal.

Red Dead Redemption 2 előzetes

Az Úr 1899. évében a vadnyugat kezd megszelídülni. Csak néhány banda járja a vidéket fosztogatva és gyilkolva, fittyet hányva a törvényekre. Ilyen Dutch van der Linde kompániája is, amely a végsőkig igyekszik kitartani.

Még több képen a Red Dead Redemption 2

A hétvége folyamán egy újabb adag látványos screenshotot osztott meg a Rockstar Games a közösségi oldalakon. Összesen nyolc képről van szó, az egyiken feltűnik az előző rész főhőse, John Marston is.

Red Dead Redemption 2 - friss részletek és képek

A sajtó kiváltságos képviselői már megnézhették a Rockstar westernjátékát, így számos új információval és látnivalóval gazdagodtunk a Red Dead Redemption 2-ről. Visszatér a Honor-rendszer, és a Dead Eye-időlassítás is.

Red Dead Redemption 2 - megérkezett az új trailer

Az előzetes információknak megfelelően a mai napon új trailer látott napvilágot a Red Dead Redemption 2-ről. A Rockstar Games alkotásában a vadnyugat nyers, brutális és veszélyekkel teli világában kalandozhatunk majd.

Red Dead Redemption 2 - a héten új trailer jön

A Rockstar Games bejelentette, hogy szerdán, azaz május 2-án érkezik a nyitott világú westernjátékuk következő előzetese. Addig egy mozgó artworkkel kell beérnünk, ami több a semminél.