The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1689172840

Nyugdíjba vonul a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann egyedül vezeti tovább a stúdiót

Evan Wells bejelentette, hogy huszonöt évnyi kemény munka után távozik a Naughty Dog csapatából. Ezzel a vezetés teljes súlya a The Last of Us atyjára, Neil Druckmannre hárul
1688464854

Kiszivárgott részletek a The Last of Us: Part III-ról

A Naughty Dog állítólag már szereplőket keres a The Last of Us: Part II folytatásához. A legújabb infókat egy megbízható szivárogtató szállította Twitteren. Kapunk egy rakás új szereplőt, de Ellie is ugyanolyan fontos lesz, mint korábban.
1688025600

A Sony véletlenül megosztotta a kasszasiker játékainak költségvetéseit

A Microsoft és az FTC közötti bírósági vita részeként közzétett, rosszul szerkesztett dokumentumok felfedték a PlayStation kasszasikerek költségvetéseit.
1685167200

Bajban van a The Last of Us multis mellékága

A Naughty Dog régóta készíti a The Last of Us-franchise multiplayeres standalon spin-offját, a játék azonban nem vett részt a PlayStation Showcase adásán. Úgy tűnik, közel sem megy simán a fejlesztés.
1679151600

Bella Ramsey szerint jövőre érkezhet a The Last of Us folytatása

Az HBO-féle The Last of Us-sorozat sztárja szerint a jövő év végén érkezhet meg a széria második évada, ha a forgatással tudják tartani az eddig megszokott tempót.
1678791636

Rekordot döntött a The Last of Us fináléja

Joel és Ellie nehéz és viszontagságos útjának végére rengetegen voltak kíváncsiak. A tengerentúlon a The Last of Us évadzárója 8,2 millió nézőt szólított meg, amely a sorozat új nézettségi rekordja lett.
1678780806

Nem a The Last of Us 3 lesz a Naughty Dog következő játéka

Hiába szeretnék nagyon a rajongók, ráadásul a HBO sorozatának köszönhetően talán soha nem volt még ekkora hype a frencsájz körül, a Naughty Dog egyelőre a fiókban tartja a The Last of Us: Part III-at.
1678129257

Traileren a The Last of Us fináléja

Joel és Ellie utazása egy hét múlva véget ér az HBO-n, a kilencedik epizód előzetesében végre feltűnik Salt Lake City, ahol hőseink tovább kutatnak a Tűzbogarak után.
1675704227

Korábban érkezik a The Last of Us következő epizódja

Mivel a premier ütközne a Super Bowl mérkőzésével, az HBO úgy döntött, hogy előrébb hozza a The Last of Us-sorozat következő részét. Egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az epizódhoz.
1675616400

Ilyen lenne az HBO Mario Kart-sorozata Pedro Pascallal

Lezsibbasztunk mindenkit vasárnap estére! A Saturday Night Live előzetest készített egy véresen komoly Mario Kart-sorozathoz, a The Last of Us-áthallásos szkeccsből pedig Pedro Pascal sem hiányzik.