The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
Típus:

The Last of Us: Part II - egyedi PS4 Pro-kiadást kap

Ahogy azt már a Sony nagyobb megjelenéseinél megszokhattuk, a The Last of Us folytatása sem marad ki a sorból, és egyedi PlayStation 4 Pro-csomag érkezik a játék debütálása mellé.

The Last of Us: Part II - fejlesztői napló érkezett

Rohamosan közeledünk a The Last of Us: Part II megjelenéséhez, így értelemszerűen egyre több médiaanyag szivárog a játékból. A most kiadott videóban a készítők mesélnek spoilermentesen a sztoriról.

Sztoritrailer érkezett a The Last of Us folytatásához

Jó másfél hónap választ el bennünket attól, hogy rávethessük magunkat a The Last of Us: Part II-ra. A Naughty Dog az imént közzétett egy új sztoritrailert a játékhoz, ez talán segít enyhíteni a várakozás fájdalmait.

The Last of Us: Part II - holnap új trailer érkezik

Hogy még nehezebb legyen kibírni a júniusi megjelenésig, holnap egy újabb előzetessel jelentkezik a Naughty Dog a The Last of Us: Part II-hoz. A most érkezett rövid teaser alatt Ellie-t és Joelt hallhatjuk egy-egy mondat erejéig.

Elkészült a The Last of Us: Part II

Nem kell félni a további csúszásoktól, aranylemezre került a The Last of Us: Part II. A játék rendezője, Neil Druckmann egy őszinte videóban köszönte meg a fejlesztők munkáját és a rajongók támogatását.

The Last of Us: Part II - több mint 100 GB-ot nyom

A Naughty Dog következő játéka is felsorakozik azon címek mellé, amelyek bekebelezik a PlayStation 4 merevlemezének egy jelentős részét. Nem véletlen, hogy a játék két Blu-ray-lemezen érkezik majd.

Megvan a The Last of Us: Part II megjelenési dátuma

Üröm az örömben, hogy ezzel együtt csúszik a Ghost of Tsushima egy hónapot, ami persze érthető, hiszen a Sonynak nem lenne bölcs az idei év két nagyágyúját egy hónapban elsütni.

Mégsem jönnek PC-re ezek a PS-exkluzív címek

Tegnap a késői órákban kapott szárnyra a pletyka, hogy több PlayStation-exkluzív játék is ellátogathat PC-re. Azonban most úgy tűnik, ha ez így is lesz a jövőben, annak a hivatalos bejelentésére egyelőre még várnunk kell.

The Last of Us: Part II - digitálisan se érkezik előbb

Öt lehetséges indokot szedett össze egy cikken belül a VG247, hogy miért felesleges abban reménykednünk, hogy a Sony legalább a PS Store-on keresztül elérhetővé teszi a játékot május végén.

The Last of Us: Part II - leállt a digitális előrendelés

Sem a The Last of Us: Part II, sem a Marvel's Iron Man VR nem elérhető jelenleg a PlayStation Store-ban, sőt a Sony a meglévő előrendeléseket is felmondja, a játékosok pénzét pedig visszafizeti.