The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1634220180

Képek a The Last of Us-sorozat forgatásáról

Noha a készítők - érthető módon - viszonylag szűkmarkúak a The Last of Us-sorozat látnivalói kapcsán, a szivárogtatókat ez nem akadályozza meg semmiben: érkezett Joelről egy új fotó, és a díszletet is alaposabban szemügyre vehetjük.
1633442400

Ezekkel bővül októberben a PlayStation Now

Ebben a hónapban sem járnak rosszul a PlayStation Now előfizetői, októberben ugyanis kilenc új játékkal bővül a kollekció. A frissen érkező címek élvonalában a The Last of Us: Part II-t is megtaláljuk.
1632733200

The Last of Us-sorozat - befutott az első kép

A The Last of Us Day alkalmából végre láthatjuk, hogyan fest Pedro Pascal és Bella Ramsey Joel és Ellie szerepében. Emellett életjelet adott magáról a franchise multiplayeres mellékága is.
1632204000

The Last of Us-sorozat - Druckmann a rendezők közt

Újabb direktort talált az HBO The Last of Us-sorozata, ráadásul nem is kellett messzire menni érte. A Naughty Dog társelnöke és a játékszéria atyja, Neil Druckmann is beül a rendezői székbe.
1630589400

Elkészült a The Last of Us-sorozat pilotja

Egyre több jel mutat arra, hogy teljesen sínen haladnak a The Last of Us-sorozat munkálatai. A pilotepizódot rendező Kantemir Balagov közösségimédiás posztjai szerint az első rész forgatása már le is zárult.
1629275400

The Last of Us: Part II - ismét felbukkant a multi

Egyre kacifántosabb a The Last of Us: Part II többjátékos módjával kapcsolatos helyzet, hiszen amint egy kicsit elfelejtjük, hogy a Naughty Dog még mindig adós a játék ezen részével, akkor azonnal tovább szivárog valamilyen formában.
1627106400

Tess sem marad ki a The Last of Us-sorozatból

Noha a The Last of Us-sorozat forgatása már kezdetét vette, még mindig szállingóznak az újabb nevek a színészgárda kapcsán: most éppen a Tesst alakító színésznőről hullott le a lepel.
1627052400

A Hades lett az év játéka a GDC Awardson

A héten újra megrendezték a Game Developers Conference-t (ez volt ráadásul a 35. alkalom), és értelemszerűen a GDC Awards idei díjátadóját is megtartották. A legtöbb díjat a Hades vitte haza.
1626678000

Nem spórolnak a The Last of Us-sorozaton

Noha az HBO-ról senki nem feltételezné, hogy garasoskodik, ha a sorozatairól van szó, jó tudni, hogy a The Last of Ust sem fogják pénzügyileg elhanyagolni. Egy kanadai művészszakszervezet szerint jókora összeget szánnak minden epizódra.
1625749200

Tíz epizóddal indít a The Last of Us-sorozat

A The Last of Us-sorozat forgatókönyvírója, Craig Mazin erősítette meg, hogy az adaptáció első felvonása tíz epizódot fog felvonultatni, ezeket pedig öt rendező dirigálja majd.