The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
Típus:

Négymillió példánynál jár a The Last of Us: Part II

Az eddigiek alapján nem csak a kritikusoknál tarolt a The Last of Us folytatása, de a kasszáknál is remekelt: az első három nap folyamán 4 millió példányt értékesítettek a várva-várt játékból.

The Last of Us: Part II - nincs tervben DLC

A The Last of Us első részét kibővítő Left Behind DLC során jobban is megismerhettük Ellie-t, Neil Druckmann azonban elárulta: a folytatáshoz nem terveznek ilyen sztorikiegészítőt.

Shawn Layden: több 12-15 órás AAA-cím kellene

A SIE Worldwide Studios volt elnöke, Shawn Layden tavaly ősz óta most először nyilatkozott a nyilvánosság előtt a Gamelab Live esemény során, ahol többek között arról beszélt, hogy a jelenlegi AAA-játékfejlesztés miért nem fenntartható.

Brit toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Megjelent az év egyik legjobban várt videojátéka, amely annak rendje és módja szerint felforgatta a brit játékeladási toplistát. Az Egyesült Királyságban egyelőre a The Last of Us: Part II produkálta a legjobb rajtot idén.

The Last of Us: Part II - betiltották a Közel-Keleten

Számos közel-keleti játékos azzal szembesült, hogy a The Last of Us: Part II nem elérhető náluk a PlayStation Store-on. Nem véletlen ez: Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben betiltották a játékot.

Dicsekvős traileren a The Last of Us: Part II

Hosszú-hosszú várakozás után a mai nappal végre mindenki belevetheti magát a Sony jelengenerációs konzoljának egyik legmeghatározóbb hattyúdalába - a The Last of Us: Part II-ba. Most megnézhetjük, hogyan vélekedett róla a sajtó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.

The Last of Us: Part II teszt

Hét év után megérkezett a The Last of Us folytatása, mi pedig azon szerencsések közé tartozunk, akik már a megjelenés előtt átélhették Ellie megrázóan kegyetlen történetét. Spoilermentes tesztünkben mesélünk az élményeinkről.

Megjött a The Last of Us: Part II launch trailere

Már csak egy bő hét választ el minket a The Last of Us: Part II megjelenésétől, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Naughty Dog várva-várt játéka végre megkapta a launch trailerét.

The Last of Us: Part II - részletesen a világról

Negyedik részével folytatódik a The Last of Us: Part II-ról szóló fejlesztői naplósorozat, az új epizódban a játék világáról és annak megalkotásáról mesélnek részletesebben a Naughty Dog srácai.