The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1625306400

Forog a The Last of Us-sorozat, itt az első kép

Úgy tűnik, máris megkezdődött az HBO-féle The Last of Us-tévésorozat forgatása. Gabriel Luna, Pedro Pascal és Nico Parker egy közös fotóval jelentkeztek be Instagramon, de az ártatlan kép beszédesebb lehet, mint gondolnánk.
1625144400

The Last of Us-sorozat - megvan Joel lánya

Újabb névvel bővült a The Last of Us-sorozat színészgárdája, ezúttal a Joel lányát alakító színésznőről rántotta le a leplet a Deadline. Kérdés, hogy mennyi szerep jut majd neki az adaptációban.
1623254400

Multiplayer játékon dolgozik a Naughty Dog

Számos pletykát hallottunk arról, hogy a Naughty Dog csapata utólagosan elkészítené a The Last of Us: Part II többjátékos módját, a legfrissebb álláshirdetések azonban egy teljesen önálló online játék érkezésére utalnak.
1622556000

Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.
1622192400

The Last of Us-sorozat - Marlene a régi lesz

Újabb névvel bővült a The Last of Us-sorozat színészgárdája, ezúttal ráadásul egy ismerős színésznővel erősített az adaptáció: Marlene-t az eredeti megformálója játssza majd élőszereplős formában is.
1621515600

PS5-ös frissítést kapott a The Last of Us: Part II

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg tegnap a The Last of Us: Part II legújabb frissítése, ami PlayStation 5-ön nem csak a duplájára tornázza a képfrissítést, de a töltési időkből is alaposan lefarag.
1619695980

The Last of Us 3 - a sztori alapjai már megvannak

Noha a Naughty Dog jelenleg nem a The Last of Us folytatásán dolgozik, és egyelőre nincs eldöntve, hogy belevágnának-e a harmadik részbe, Neil Druckmann annyit elárult, hogy a sztori alapjait már felskiccelték.
1619197200

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.
1619010000

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.
1618930800

Visszatért a Naughty Doghoz az Avengers fejese

Úgy tűnik, Shaun Escayg nem sokáig bírta a Crystal Dynamicsnál. A Marvel's Avengers kreatív igazgatója korábban az Uncharted- és a The Last of Us-szérián is dolgozott, így a Naughty Dog tárt karokkal várta vissza őt.