The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
Típus:

Megint csúszik a The Last of Us: Part II

A Sony bejelentette, hogy a The Last of Us: Part II és a Marvel's Iron Man VR megjelenését is kénytelen elhalasztani a koronavírus-járvány okozta logisztikai problémák miatt. Nem is kaptunk új dátumokat egyelőre.

Lemondta a Sony a PAX Eastet a koronavírus miatt

Az utolsó pillanatban jelentette be a Sony, hogy a terveivel ellentétben mégsem vesz részt a jövő heti PAX Easten. A hír duplán fájdalmas, hiszen itt próbálhatta volna ki először a nagyközönség a The Last of Us folytatását.

Így festene a PS1-es The Last of Us: Part II

A PlayStation 4-es Dreams korai hozzáférésű verziójával a rátermett fejlesztők sec-perc alatt össze tudnak dobni egy-egy kisebb projektet, így sorra özönlenek az újabb AAA-s játékok demake-verziói.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!

Ilyen lett volna a The Last of Us-animációs film

Az Oddfellows nevet viselő animációs stúdió honlapján bukkant fel néhány kép a The Last of Us-animációs filmről, amely a két játék sztoriját volt hivatott összekötni. A Sony végül lelőtte a projektet.

PC-hez értő munkatársat keres a Naughty Dog

A The Last of Us: Part II fejlesztése mögött álló Naughty Dog csapata a legújabb álláshirdetésében olyan fejlesztőt keres, aki remekül kiismeri magát a PC-knél használatos NVIDIA CUDA architektúrában.

Frissítve: Csúszik a The Last of Us: Part II

Alig örömködtük ki magunkat azon, hogy a Sony bejelentette a The Last of Us: Part II megjelenési dátumát, most a Kotaku arról ír, hogy elhalasztották a megjelenést. A pletykák szerint tavasszal jöhet a várva-várt játék.

The Last of Us: Part II - ügyelj a pulzusodra!

A Naughty Dog társvezetője, Anthony Newman a Polygonnak adott interjúban elárult egy újabb érdekes részletet a The Last of Us folytatásáról, amiben ezúttal már a szívverésünknek és a pulzusunknak is szerepe lesz.

The Last of Us: Remastered - Ellie átalakulása

Az októberi PlayStation Plus játékfelhozatalának ékköve a The Last of Us: Remastered, ami kapott egy nagyon rövid, de hatásos beharangozó kedvcsinálót. Ebben Ellie átalakulását követhetjük végig.

Mitől olyan jók a The Last of Us: Part II animációi?

Az életszerű mozgáshoz néha egyszerűen nem elég a motion capture, főleg ha egy interaktív játékról van szó. A Naughty Dog elárulta, hogyan alkották meg a The Last of Us: Part II megdöbbentően folyékony animációit.