The Last of Us: Part II PS4

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1598266800

The Last of Us: Part II - Ellie és Joel tovább énekel

A The Last of Us: Part II legújabb frissítése bevezette a Grounded és a Permadeath nehézségi módosítókat. Néhányan már sikeresen megküzdöttek ezekkel az akadályokkal, a kitartást pedig a Naughty Dog két aprócska easter eggel honorálta.
1597492800

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.
1597226400

Nehezebb lesz a The Last of Us: Part II

Új nehézségi fokozatokat kapunk a The Last of Us: Part II következő frissítésében. Az első részből ismerős Grounded minden szempontból halálosabbá teszi a játékot, a permadeath pedig nem hagy esélyt az újrakezdésre.
1596718800

Kiszivárgott a The Last of Us: Part II multiplayere?

Többé-kevésbé idáig is nyílt titok volt, hogy a The Last of Us második része szintén megkaphatja az elődje többjátékos módját, és most nagyon úgy tűnik, hogy - akárcsak a sztoriról - a multiplayerről is idő előtt kiszivárgott egy felvétel.
1596524400

Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.
1595840400

Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.
1595235600

Amerikai toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group júniusi összesítése, amiből kiderült, hogy a The Last of Us: Part II-ra az USA-ban élő játékosok is előszeretettel fizettek be.
1594924200

The Last of Us: Part II - ez is lehetett volna a vége

A Naughty Dog legújabb játéka az elmúlt időszak egyik legmegosztóbb fogadtatásában részesült. A készítők most kicsit tovább fűtötték a kedélyeket, és elmondták, hogy mi volt az eredetileg tervezett finálé.
1594648800

Brit toplista: mindenkit lekörözött az F1 2020

Úgy tűnik, a britek a vírus miatt már nagyon ki vannak éhezve bármiféle Forma 1-es tartalomra, ugyanis amint megjelent a versenyszimulátor új része, máris dobogós lett - maga mögé utasítva így a már több hete ott csücsülő The Last of Us: Part II-t.
1594310400

A Naughty Dog már a PS5-ös játékához toboroz

Nem kapcsol vissza a tempóból a kaliforniai csapat: a The Last of Us: Part II épphogy csak megjelent, ők már a PlayStation 5-ös játékukhoz keresnek fejlesztőket. Sajnos a betöltendő pozíciók nem árulkodnak az új projektről.