Uncharted: The Lost Legacy PS4

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!
Típus:

Ezek a játékok ott lesznek az idei PSX-en

A Sony idei utolsó rendezvényére december 8-10. között kerül sor. A konzolgyártó jó néhány különleges bejelentéssel készül, és már most elárult néhány konkrétumot a PlayStation Experience-szel kapcsolatban.

Tizedik születésnapját ünnepli az Uncharted-sorozat

Egészen elképesztő, hogy repül az idő, az Uncharted-sorozat ugyanis pillanatok alatt érte el a jubileumi tizedik születésnapját, amit a Sony és a Naughty Dog természetesen méltó módon meg is ünnepel.

Amerikai toplista: itt is a Switch vitte a prímet

Az Egyesült Királyság után az USA-ban is a Nintendo Switch került ki győztesen augusztusban. Nem meglepetés: a hibridkonzol már két hónapja van a csúcson. A játékok terén a Madden NFL 18 vette át a vezetést.

Brit toplista: az év rajtjával nyitott a Destiny 2

Kapásból a brit eladási toplista élén nyitott, és az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Destiny 2 az Egyesült Királyságban. Ennek ellenére az első rész sikerét nem tudta megismételni a cím.

Brit toplista: jól nyitott a Mario + Rabbids

Ezúttal sem talált legyőzőre a Nathan Drake nélküli Uncharted: The Lost Legacy, így hiába nyitott remekül a Switch-exkluzív Mario + Rabbids, így is csak a második helyig tudta felküzdeni magát.

Brit toplista: Nate nélkül is szárnyal az Uncharted

A friss megjelenések érkezésével a Crash-trilógia is kénytelen volt átadni vezető helyét, amit ezúttal az Uncharted 4 DLC-jének indult, majd teljes játékká hízott Uncharted: The Lost Legacy kaparintott meg.

Uncharted: The Lost Legacy teszt

Vajon mihez kezd a korábbi részek mellékszereplőiből főhőssé avanzsált Chloe és Nadine Nathan Drake nélkül? Az Uncharted-sorozat mellékága erre a kérdésre ad választ, és persze arra is, hogy a Naughty Dog tud-e újat mutatni egy év alatt.

Utolsó előzetesen az Uncharted: The Lost Legacy

Jövő héten mutatkozik be a Nathan Drake nélküli Uncharted-epizód. És ha már premier, ahhoz premier előtti utolsó trailer is dukál, ami pontosan felvázolja, mennyire kalandos lesz Chloe és Nadine túrája.

Uncharted: The Lost Legacy - kritikai körkép

Ki ne tudná, hogy elkészült az Uncharted-sorozat mellékága, amely a főszálból kiválva Chloe és Nadine indiai kalandját mutatja be nekünk. A közelgő megjelenés örömére elhoztuk a nemzetközi visszajelzéseket a játék kapcsán.

Új multiplayer DLC érkezik az Uncharted 4-hez

Új multiplayer csomag kíséri az Uncharted: The Lost Legacy megjelenését. Megkapjuk játszható karakterként az új kaland főgonoszát, és egy új(szerű) játékmódnak is örülhetnek a rajongók.