Uncharted: The Lost Legacy PC, PS4, PS5

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!
1665990000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg az év egyik legsűrűbb hetének nézünk elébe, a következő napokban ugyanis jó pár nagyágyú landol majd a boltok polcain.
1663257720

Megvan a PC-s Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátuma és gépigénye

Azt már eddig is tudhattuk, hogy az Uncharted 4-et és az Uncharted: The Lost Legacyt magában foglaló Legacy of Thieves Collection PC-re is ellátogat majd, most viszont a hivatalos megjelenési dátumára is fény derült.
1662796800

Októberben jöhet PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Ha minden jól megy, hamarosan újabb Sony-játék landol számítógépeken: az Epic Games Store-on felbukkant infók szerint októberben jön PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection!
1653326742

Nagyszerű kasszasiker lett az Uncharted-film

Ha filmproducerek lennénk, azt mondanánk, hogy Nathan Drake mozis kalandja megérett a folytatásra. A 400 millió dolláros bevételt is átlépve az Uncharted lett minden idők negyedik legsikeresebb videojátékos filmadaptációja.
1650885720

Úgy néz ki, megvan az Uncharted-kollekció PC-s megjelenési dátuma

Formális bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de az Epic Games Store egy blogposztban már elkotyogta, hogy júniusban érkezik PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection.
1647442800

Júliusban érkezhet PC-re az Uncharted 4-kollekció

Nathan Drake kalandjai még soha nem jutottak el olyan széles közönséghez, mint az elmúlt hetekben, de a kincsvadász hódítása még nem ért véget. Úgy tűnik, a nyár közepén érkezhet meg a PC-s táborhoz a Legacy of Thieves Collection.
1647342011

Jól alakulnak az Uncharted-film globális bevételei

A Box Office Mojo adatai szerint az Uncharted-film globális bevételei elérték a 300 millió dollárt. Ezzel az eredménnyel Nathan Drake kalandjának filmes kitérője az összes Tomb Raider-filmet maga mögé utasította.
1645641028

Folytatást kap az Uncharted-film?

A Deadline megszerezte a Sony Pictures Motion Picture Group elnökének, Tom Rothmannek a nemrég körbeküldött belső levelét, amiben nemcsak az Uncharted-film sikerét ecseteli a vezér, de el is hinti, hogy jöhetnek a folytatások.
1645189200

Fortnite - megérkeztek az Uncharted hősei

A Fortnite szigete nem szűkölködik kincsekben és akcióban, ami természetesen az olyan neves kalandorokat is odavonzza, mint Nathan Drake vagy Chloe Frazer. Az Uncharted hőseinek küllemét videojátékos és filmes változatban is megszerezhetjük.
1644228029

Három játékon is dolgozik a Naughty Dog?

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben jelezte, rengeteg betöltetlen állásuk van, amit aztán a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is megosztott, aki erősen utalt rá, hogy összesen három projekthez keresik az új munkaerőket.