Uncharted: The Lost Legacy PC, PS4, PS5

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!
1644217245

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is ígéretes játékok megjelenéseivel számolhatunk, hiszen érkezik a Sifu, illetve az OlliOlli World, valamint az ázsiai piac után a nyugati régiót meghódítani készülő Lost Ark is. A mozikba pedig az Uncharted fut be.
1643824800

Az Uncharted is tiszteletét teheti a Fortnite-ban

A játékipar is meglovagolja az Uncharted-film érkezését: nem elég, hogy boltokba került a PS5-ös Uncharted-kollekció, a hírek szerint még a Fortnite-ban is tiszteletét teheti a franchise.
1643360447

Utolsó előzetesen az Uncharted-film

Hihetetlen, de többévnyi szerencsétlenkedés után hamarosan tényleg mozikba kerül a régóta várt Uncharted-film, ami a közelgő premier alkalmából megkapta utolsó kedvcsinálóját is.
1643209200

Uncharted: Legacy of Thieves Collection teszt

A nyakunkon a régóta várt Uncharted-film bemutatója, a Sony pedig jó ötletnek látta, hogy ismét beletúrjon a pénztárcánkba a felmelegített Uncharted-játékokkal. Kár, hogy a pénzükért ezúttal semmi érdemi újdonságot nem kapnak a rajongók.
1643007600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet még elkönyvelhetjük a januári uborkaszezon áldozatának, egy-egy érdekesebb cím azonban most is felüti a fejét. A Pokémon-rajongók és a kincsvadász kalandorok különösképp jól járhatnak.
1642784400

Launch traileren a PS5-ös Uncharted-kollekció

A megjelenésre készülve megkapta az utolsó előzetesét az Uncharted: Legacy of Thieves Collection. A hamarosan PlayStation 5-re, később pedig PC-re is ellátogató akció-kalandjátékok sosem néztek még ki ilyen jól.
1642338000

A PS-exkluzívok stúdiói lobbiztak a PC-s portokért

A Sony sokáig kötötte az ebet a karóhoz, ha a PlayStation-konzolok exkluzív címeiről volt szó, az elmúlt években azonban egyre több sikerjáték talált utat PC-re is. Cory Barlog szerint ezt a fejlesztőstúdiók nyomásának köszönhetjük.
1642168800

Érkezett egy új poszter az Uncharted-filmhez

Ahogy közeledik az Uncharted-film premierje, úgy sűrűsödnek a különféle marketinganyagok: most egy új posztert tudunk mutatni nektek, amelyen már az összes főszereplő feltűnik.
1641369600

Íme, a teljes repülős jelenet az Uncharted-filmből

Az Uncharted-sorozat egyik legemlékezetesebb pillanata volt a harmadik rész repülős jelenete, amelyet természetesen az élőszereplős filmváltozat is megörökít majd. A Sony jóvoltából pedig már most teljes egészében megnézhetitek.
1640297760

Befutott az Uncharted-film következő előzetese

Nem várattak minket sokáig a készítők az Uncharted-mozi következő előzetesével. Noha a kedvcsináló jó pár ismerős jelenetet felvonultat, akad itt újdonság is bőven - például Mark Wahlberget végre bajusszal is láthatjuk!