Uncharted: The Lost Legacy PS4

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!
Típus:

Uncharted: The Lost Legacy - kritikai körkép

Ki ne tudná, hogy elkészült az Uncharted-sorozat mellékága, amely a főszálból kiválva Chloe és Nadine indiai kalandját mutatja be nekünk. A közelgő megjelenés örömére elhoztuk a nemzetközi visszajelzéseket a játék kapcsán.

Új multiplayer DLC érkezik az Uncharted 4-hez

Új multiplayer csomag kíséri az Uncharted: The Lost Legacy megjelenését. Megkapjuk játszható karakterként az új kaland főgonoszát, és egy új(szerű) játékmódnak is örülhetnek a rajongók.

Uncharted: The Lost Legacy - fél perc tömény akció

Lassan ráfordulunk az Uncharted: The Lost Legacy megjelenésének hetére, így a Sony és a Naughty Dog összedobott egy nagyon rövid, de annál akciódúsabb előzetest Chloe és Nadine indiai kalandjához.

Kulisszák mögött az Uncharted: The Lost Legacy

Vadonatúj jelenetekkel tarkított fejlesztői naplót kapott az Uncharted-sorozat következő felvonása, a The Lost Legacy. A sorozat két karizmatikus női karakterére koncentráló új rész a hónap végén jelenik meg.

Kilenc perc az Uncharted: The Lost Legacyval

A hétvégén Hongkongban játékshowt rendeztek, ahol a Sony egy vadiúj demót mutatott be az Uncharted: The Lost Legacyről. Chloe Frazer és Nadine Ross az indiai vadonban kutat ősi romok után.

Uncharted: The Lost Legacy - indiai túlélőtúra

A Naughty Dog és a Sony múlt héten tartott egy exkluzív Uncharted: The Lost Legacy-bemutatót a sajtó képviselői számára, ahonnan nemcsak friss képek, de egy teljesen új, közel negyedórás gameplay jelenet is elérhetővé vált.

Folytatódhat az Uncharted-sorozat

Shaun Escayg, a Naughty Dog kreatív rendezője és írója az Eurogamernek adott interjúban elárulta, minden esély meg van rá, hogy a jövőben tovább bővüljön az Uncharted-sorozat világa.

E3 2017: Mozgásban az Uncharted: The Lost Legacy

Végre vágatlanul, kommentár nélkül is megnézhetjük az Uncharted: The Lost Legacy E3-on mutogatott játékmenet-videóját. A 10 perces videóba sztorizgatás, felfedezés és egy kis akció is jutott.

E3 2017: Uncharted: The Lost Legacy akciózás

Nagyon közel van már az Uncharted: The Lost Legacy megjelenése, így nincs abban semmi meglepő, hogy a Sony E3-as konferenciáján mindössze csak egy trailert mutatott be a Naughty Dog.

E3 2017: A második galériafrissítés

A tegnapi Ubisoft- és a mai Sony-bejelentések után csak úgy tobzódunk a szebbnél szebb screenshotokban. Mára Beyond Good & Evil 2-, Far Cry 5-, God of War-, Skull & Bones-, Gran Turismo Sport- és Days Gone-képek jutottak.