Uncharted: The Lost Legacy PC, PS4, PS5

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!
1582106400

Uncharted-film - nincs rendező, de indul a forgatás

Így vagy úgy, de hamarosan kezdetét veszi a több mint egy évtizede húzott-halasztott Uncharted-film forgatása. Habár új rendezőről még továbbra sincs hír, Tom Holland elárulta, hogy néhány héten belül megkezdődnek a munkálatok.
1569686400

Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!
1562346000

Vadiúj történetet mesél majd el az Uncharted-film

Dan Trachtenberg, az Uncharted-film rendezője elárult néhány apróbb részletet a hányatott sorsú adaptációról. A fiatal Drake története új vizekre evez majd, hiszen hiba lenne elmesélni újra azt, amit a Naughty Dog már egyszer tökélyre vitt.
1559916000

2020-ban jön az Uncharted-film

A Sony a mai napon hivatalosan is bejelentette a régóta várt Uncharted-film premierjének a dátumát. A rajongók még jó ideig várhatnak, Dan Trachtenberg alkotását csak jövő decembertől láthatjuk majd a mozikban.
1547571600

Új rendezőre talált az Uncharted-film

Alig egy hónapja érkezett a hír, miszerint Shawn Levy elhagyta Uncharted-film csapatát. Úgy tűnik, hogy a stafétát a 10 Cloverfield Lane rendezője, Dan Trachtenberg veszi át.
1545321600

Megint rendező nélkül maradt az Uncharted-film

Eddig sem volt zökkenőmentes az Uncharted-film sorsa, a helyzet pedig most sem fest rózsásan. A mozis feldolgozás élén álló Shawn Levy otthagyta a produkciót, ezzel Nathan Drake története ismét rendező nélkül maradt.
1531756845

Rajongói Uncharted-film Nathan Filliontól

Sokáig úgy tűnt, Nathan Fillion is szerepel majd a készülő Uncharted-filmben, legalábbis az Instagramon tett utalásaiból erre lehetett következtetni. Tévedtünk, cserébe viszont kaptunk egy negyedórás rajongói filmet.
1531472445

Nathan Fillion Unchartedet teasel

A színész néhány nappal a San Diego-i Comic-Con előtt néhány roppant árulkodó képet posztolt az Instagramjára. Nem nehéz észrevenni az utalásokat az Unchartedre - talán a készülő filmnek ágyaz meg Nathan Drake hasonmása?
1519297210

Hol tart az Uncharted- és a The Last of Us-film?

Tegnap a Las Vegas-i DICE Summit nevű rendezvényen a Naughty Dog direktora, Neil Druckmann keynote-ot tartott a 10 Cloverfield Lane rendezőjével, Dan Trachtenberggel közösen. Szóba kerültek a filmadaptációk is.
1515052800

Távozik az Uncharted: The Lost Legacy direktora

Habár az Uncharted: The Lost Legacy egy, új és szépreményű rendezőpáros szárnyai alatt készült el, az egyikük, Shaun Escayg a minap bejelentette, hogy elhagyja a Naughty Dogot.