Uncharted: The Lost Legacy PS4

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!
Típus:

E3 2017: Uncharted: The Lost Legacy trailer

Nagyon közel már az Uncharted következő kiegészítésének megjelenése, de a Sony azért csak kihozta az expóra Chloe és Nadine indiai kalandját, a The Lost Legacyt. A hajtás után akciódús trailert kaptok.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

Az új Pókember lehet Nathan Drake

A Deadline értesülései szerint a Pókember: Hazatérés új hálószövője, vagyis Tom Holland alakíthatja majd Nathan Drake-et a régóta készülő és a játéksorozat előtt játszódó Uncharted-filmben.

E3 2017: A Sony már bemelegít

A Sony már hangolódik a jövő hónapban esedékes idei E3-ra, a konzolgyártó ugyanis kiadott egy rövid teaser trailert, amiben felvezeti, mi mindenre számíthatnak majd a rajongók.

Augusztusban jön az Uncharted: The Lost Legacy

A Naughty Dog a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy az Uncharted-sorozatot jó eséllyel végleg lezáró bővítmény, a The Lost Legacy augusztus végén jelenik meg, 40 dolláros árcímkével.

Nem lesz rövid az Uncharted: The Lost Legacy

Még a múlt héten bezsebelt BAFTA-díj után kapták mikrofonvégre a Naughty Dog illetékesét az Uncharted: The Lost Legacy kapcsán, aki elmondta, hogy több mint 10 óra hosszúra is nyúlhat a játék single kampánya.

Uncharted: The Lost Legacy előzetes

Tavaly búcsút intettünk az Uncharted-sorozat karizmatikus fenegyerekének, Nathan Drake-nek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lenne még kraft a szériában. A The Lost Legacy a jól ismert tolvajra, Chloe Frazierre és örökségére fókuszál.

Drake kimarad az Uncharted: The Lost Legacyből

Az Uncharted: The Lost Legacy a sorozat első része, amelyben nem Nathan Drake-et irányítjuk. Ha abban bíztál, hogy a Naughty Dog legalább egy cameóval megszánja a hőst, most ki kell ábrándítanunk!

Koncept rajzokon az Uncharted: The Lost Legacy

A Game Informer ebben a hónapban az Uncharted: The Lost Legacyről tudósít, ennek apropóján pedig néhány koncept rajzot is sikerült bezsebelniük a fejlesztőktől. Irány India!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!