Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
1618930800

Visszatért a Naughty Doghoz az Avengers fejese

Úgy tűnik, Shaun Escayg nem sokáig bírta a Crystal Dynamicsnál. A Marvel's Avengers kreatív igazgatója korábban az Uncharted- és a The Last of Us-szérián is dolgozott, így a Naughty Dog tárt karokkal várta vissza őt.
1617645600

Erős a PlayStation Now áprilisi felhozatala

Nem aprózza el az áprilisi játékait a PlayStation Now. A Sony előfizetéses szolgáltatása két jókora AAA-kategóriás, kooperatív játékra kihegyezett címmel és egy kiváló indie játékkal bővíti a kínálatát.
1616099580

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!
1616085900

Itt nézd vissza a Square Enix Presents műsorát!

Ma este a Square Enix is megpróbálkozik a maga Nintendo Direct-szerű műsorával, ahol többek között a Life is Strange-sorozat legújabb felvonásáról is szó esik majd. Nézd velünk élőben!
1615791600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy cím nem jutott erre a hétre, így is bőségesre sikerült a következő napok játékmegjelenéseit összegző listánk. Az indie csemegék mellett néhány megkésett port, és egy régóta várt next-gen frissítés is akad.
1614960000

Marvel's Avengers - lassabb lesz a fejlődés

Íme, egy újabb hír, ami nem lesz népszerű a Marvel's Avengers játékosainak körében. A Crystal Dynamics számos változtatást eszközöl az e hónapban érkező nagy frissítésben: például alaposan megnehezítik a hőseink fejlesztését.
1613552400

Marvel's Avengers - Hawkeye és a next-gen verzió

Újabb War Table-adással jelentkezett a Crystal Dynamics csapata, melynek során megtudhattuk, hogy mit tartogat a szuperhősök jövője. Márciusban érkezik Hawkeye, vele pedig az újgenerációs konzolokra szánt frissítés is.
1611918000

Marvel's Avengers - újabb War Table-adás érkezik

Hamarosan újabb War Table-adással jelentkezik a Square Enix és a Crystal Dynamics a Marvel's Avengers kapcsán, amely a következő frissítésre és a next-gen változatokra fókuszál majd.
1607328000

Brit toplista: nyugaton a helyzet változatlan

Black Friday ide, Cyber Monday oda, a brit játékosok ezen a héten is céltudatosan vásároltak. A dobozos játékok toplistáján még az Immortals: Fenyx Rising sem kavart különösen nagy port, így maradtak az élen a szokásos nagy befutók.
1606723200

Brit toplista: mit eredményezett a Black Friday?

Véget értek a Black Friday leárazásai, amelyek alaposan fellendítették a videojátékos piacot az Egyesült Királyságban is. Az akciózás nagy győztese a Nintendo Switch volt, de a toplista élére mégis a várható befutók kerültek.