Marvel's Avengers PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Bosszúállók-játék a Tomb Raider-sorozat fejlesztőjétől.
1597250640

Marvel's Avengers próbakör

Az A-Day katasztrófáját követően a Bosszúállók nyugdíjba vonultak, de a világot új veszélyek fenyegetik. Eljött az idő, hogy barátainkkal karöltve felvegyük Vasember maszkját, Thor kalapácsát és Amerika Kapitány pajzsát!
1596895200

Marvel's Avengers - a PlayStation előnyeiről

A Crystal Dynamics és a Square Enix partneri kapcsolata a Sonyval tovább burjánzik - egy külön előzetes érkezett arról, hogy miért éri meg PlayStation-konzolon befizetni a Bosszúállók-játékra.
1596528000

Marvel's Avengers - Pókember PS-exkluzív lesz

Úgy tűnik, hogy Pókember brandexkluzivitása az új Bosszúállók-játékra is kihat majd. A hálószövő 2021 elején csatlakozik a Crystal Dynamics akciójátékához, de csak kizárólag a PlayStation-konzolokon.
1596088800

Tartalmas bétatesztet ígér a Marvel's Avengers

Tegnap este sor került a Marvel's Avengers War Table-sorozatának második adására, ahol a bétateszt tartalmát részletezték a fejlesztők, emellett pedig az első megjelenés után érkező hősről is lerántották a leplet.
1594836000

Háromszor bétázik a Marvel's Avengers

A Crystal Dynamics megígérte, hogy mindnyájan lehetőséget kapunk arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáljuk a Marvel's Avengerst. Ennek jegyében három augusztusi dátumot kaptak a próbakörök.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
1593021600

Új előzeteseken a Marvel's Avengers

Lezajlott a Crystal Dynamics által fejlesztetett Marvel's Avengersről szóló livestream, és ezáltal rengeteg új látnivaló érkezett a játékból. A hangulatos sztoritrailer mellett több új gameplay videóval is gazdagodtunk.
1592895600

Marvel's Avengers - miben más a next-gen változat?

Már csak egy nap van hátra a Crystal Dynamics prezentációjáig, amin ismét többet mutatnak a Marvel's Avengersből. Addig is azzal hangolják a népet, hogy bejelentették, az újgenerációs konzolokra megjelenéskor elérhető lesz a játék.
1591189200

Mozgásban a törölt Bosszúállók-játék

A THQ annak idején maga is belekezdett egy Bosszúállók-játék munkálataiba, ez azonban sosem látta meg a napvilágot: a fejlesztőstúdiókat beszántották, a kiadó pedig tönkrement. Most belenézhetünk azért, hogy milyen lett volna.
1590602400

Marvel's Avengers - júniusban újra láthatjuk

Jó ideje már, hogy utoljára hallottunk - vagy láttunk esetleg - valamit a Crystal Dynamics által fejlesztett Marvel's Avengers játékból. Szerencsére jövő hónapban a fejlesztők megtörik ezt a csendet.