Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

Star Wars: Battlefront II - multiplayer részletek

Bár még mindig nem tisztázott, hogy kap-e szezonbérletet a múlt héten hivatalosan is bejelentett Star Wars: Battlefront II, de az már körvonalazódik, pontosan milyen változásokra számíthatunk majd a multiplayer mód kapcsán.

Star Wars: Battlefront II - mégis lesz szezonbérlet?

A Star Wars: Battlefront II bejelentése után még az EA és a DICE is úgy nyilatkozott, hogy nem kap szezonbérletet a folytatás, de a kiadó ezt most arra módosította, hogy valószínűleg nem kap, vagyis simán változhat még ez az álláspont.

Battlefront II - ők írják a forgatókönyvet

Hétvégén bemutatkozott a két évvel ezelőtti Star Wars: Battlefront folytatása, mely a polírozott multiplayer mód mellett egyjátékos kampányt is tartalmazni fog. A sötét oldalra kalauzoló sztorit két író jegyzi, valamint a nyáron egy könyv is érkezik.

Nem lesz Season Pass a Battlefront II-höz

A játék kreatív direktora, majd az Electronic Arts is megerősítette, hogy nem lesz Season Pass a Battlefront II-höz. Azt egyelőre azonban nem tudni, hogy helyette milyen formában és mennyi pénzért érkeznek majd új kontentek.

Star Wars: Battlefront II - itt a teljes trailer!

Egy kis szivárgást és teaselést követően az imént megérkezett az új generációs Star Wars: Battlefront II első, immár teljes trailere. Az idén megjelenő játék már több Star Wars-korszakból merít, és egyjátékos kampányt is tartalmaz majd.

Kiszivárgott a Star Wars: Battlefront II első trailere

A Star Wars: Battlefront II első előzetesét eredetileg szombaton kaptuk volna meg a Star Wars Celebration során, ám idő előtt kiszivárgott az internetre. A több korszakot feldolgozó kampányban egy női katonát is irányítunk majd.

Star Wars: Battlefront II - két hét múlva leleplezés!

Az Electronic Arts formálisan is bejelentette a Star Wars: Battlefront II-t: megnézhetjük a játék logóját, és már azt is tudjuk, hogy az első trailer április 15-én, a Star Wars Celebration apropóján érkezik.

E3 2017: Izgalmasnak ígérkezik az idei EA Play

Az Electronic Arts idén is az E3-tól független rendezvényen mutatja be az őszi és a jövő évi kínálatát, amelyek között az új Star Wars: Battlefrontot és a vadonatúj Need for Speedet is megtaláljuk majd.

E3 2017: Idén is távol marad az Electronic Arts

Az Electronic Arts idén is lemond az E3-as jelenlétéről, és helyette újra megrendezi az EA Play nevű rendezvényt Los Angelesben. Természetesen pont az expó előtt tartja a saját konferenciáját és bemutatóját a kiadó.