Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.
Típus:

Tízmillió eladott példánynál a Monster Hunter World

Nemcsak a kritikusok voltak odáig az új Monster Hunterért, a játékosokat is meggyőzte a Capcom fejlesztése, amely a PC-s verzió érkezésével több mint 10 millió eladott példányt tudhat maga mögött.

Brutálisan sikeres a Steamen az új Monster Hunter

Az idei év legjobb startját produkálta a Steamen a Monster Hunter World, amely az egyidejű játékosszámot tekintve is remek számokkal büszkélkedhet. Csak egy napja jelent meg a PC-s verzió, láthatóan sokan ki voltak éhezve a szörnyvadászatra.

Így fest a PC-s Monster Hunter World

Fél évvel a konzolos premier után végre PC-re is beesik a Capcom sikerjátéka, a Monster Hunter World. Korábban már beszámoltunk a PC-s port részleteiről, most azonban akció közben is megnézhetjük a szörnyvadászatot.

Filmes hírek: folytatódik a Robotzsaru

Neill Blomkamp rendezi az új RoboCop-filmet, amely az 1987-es klasszikust folytatja. Már tudjuk, hogy zöld utat kapott az új Joker-film is Joaquin Phoenixszel, illetve animációs film készül a Monster Hunterből.

Monster Hunter World - részletek a PC-portról

A vártnál korábban érkezik a Monster Hunter World számítógépes változata. Az augusztusi premierdátum mellett megtudtunk ezt-azt a grafikai opciókról, a rendszerkövetelményekről és a másolásvédelemről is.

Mozgolódik a PC-s Monster Hunter World

PC-s játékosok figyelem, a Capcom tartogat ezt-azt a számotokra! A konzolokra már januárban megjelent Monster Hunter World ősszel számítógépen is tiszteletét teszi, a részletekről pedig jövő héten végre lehull a lepel.

E3 2018: Final Fantasy XIV x Monster Hunter

Új trailerrel mutatkozott be a Final Fantasy XIV Online 4.3-as frissítése, az Under the Moonlight. A várt látnivalók mellett azonban olyan is jött, amire nem számítottunk: Jön a Final Fantasy és a Monster Hunter crossovere.

Jól teljesített a Capcom is

A Capcom is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy a japán kiadó is remekül teljesített, ami többek között a jól sikerült, majdnem 8 millió leszállított példánnyal büszkélkedő Monster Hunter Worldnek is az érdeme.

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.

Monster Hunter World - Dante is beköszön

Tegnap óta kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Devil May Cry HD Collection, a Capcom pedig ennek apropóján bejelentette, hogy Dante cuccait is megszerezhetjük majd a Monster Hunter Worldben.