Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.

Nagyot mentek a Capcom játékai

A Capcom is megtartotta a március utolsó napjával zárult előző éves pénzügyi beszámolóját, és bizony nincs oka panaszkodni a japán kiadónak. A Resident Evil 2 remake-je és a Devil May Cry 5 is nagyon jól fogyott.

Monster Hunter World - Geralt kalandja PC-re tart

A Monster Hunter World x The Witcher event végre megkapta a PC-s megjelenési dátumát. A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy május elején látogat el Ríviai Geralt története a PC-s játékosokhoz.

HD-textúrákat kap PC-n a Monster Hunter World

Jó hírünk van a 8 GB VRAM-mal rendelkező olvasóink számára! A Capcom hivatalosan is bejelentette, hogy nagy felbontású textúrákkal bővíti a játékát a legújabb PC-s frissítéssel, melyek várhatóan sokat dobnak majd a látványon.

Megjött Geralt a Monster Hunter Worldbe

Ríviai Geralt - jó szokásához híven - szörnyvadászatra indul, derék witcherünk ezúttal a Monster Hunter Worldben cameózik egyet. Két küldetést teljesíthetünk vele, ha sikerül, megkapjuk a teljes páncélját is.

Íme, a Monster Hunter-film dátuma

Az elmúlt időszakban számos spekuláció látott napvilágot a Monster Hunter-moziról, azonban néhány képen kívül nem sok kézzel fogható konkrétum érkezett róla. Azt viszont már tudjuk, mikor lesz a bemutató.

Nagyot futott a Capcom és a Monster Hunter World

Remek időszakot zárt a Capcom üzleti szempontból, a hatalmas sikereket pedig jórészt a Monster Hunter World átütő népszerűségének köszönhetik. A szörnyvadászós játékból több mint 11 millió példány kelt el tavaly.

Megvan, mikor jön Geralt a Monster Hunter Worldbe

A The Witcher szörnyvadásza, Ríviai Geralt a Monster Hunter World következő eseményének részeként ugrik be egy cameóra. A Capcom már elárulta, hogy pontosan mikorra várható az ominózus ingyenes frissítés.

Itt a Monster Hunter-Assassin's Creed crossover

A Monster Hunter World játékosai már megszokhatták, hogy egyszer-egyszer néhány más videojáték univerzumának lakói is ellátogatnak Asterába. Januárban érdemes lesz a csuklyás bérgyilkosokat keresni a tömegben.

Ezek voltak a Steam legkelendőbb játékai 2018-ban

Már hagyománynak számít, hogy a Valve minden év végén összeállítja a legkelendőbb játékok listáját a Steamen. Ezúttal sem kapunk pontos számadatokat, és nem csak a 2018-ban megjelent címek kerülhettek fel rá.

Frissítve: Monster Hunter World - érkezik Geralt

Hiába érhető már el közel egy éve a Monster Hunter World, ha a legnagyobb szörnyvadász nevét kérdezzük egy játékostól, akkor valószínűleg másfelé keresgél. Mondjuk a CD Projekt RED felé…