Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.
Típus:

Videón a Monster Hunter World: Iceborne fegyverei

A Monster Hunter World következő nagy tartalmi frissítése, az Iceborne számos új fegyverrel bővíti majd a szörnyvadászok arzenálját. Egy csokorban összeszedtük a róluk készült videóanyagokat.

Frissültek a Capcom játékainak eladási mutatói

A japán kiadónak van mire büszkének lennie. Alig néhány héttel ezelőtt derültek ki Resident Evil 2 és a Devil May Cry 5 számai, de a Capcom a minap újra frissítette a listát, hiszen véget ért a legutóbbi üzleti év.

Tíz napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter World

Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monster Hunter World.

Monster Hunter World: Iceborne - közeleg a tél

A State of Play során a vadonatúj játékok mellett a Monster Hunter World: Iceborne képében egy nagyobb kiegészítő is reflektorfénybe került, melynek köszönhetően szeptembertől az örök hó birodalmában vadászhatunk a legkeményebb szörnyekre.

Nagyot mentek a Capcom játékai

A Capcom is megtartotta a március utolsó napjával zárult előző éves pénzügyi beszámolóját, és bizony nincs oka panaszkodni a japán kiadónak. A Resident Evil 2 remake-je és a Devil May Cry 5 is nagyon jól fogyott.

Monster Hunter World - Geralt kalandja PC-re tart

A Monster Hunter World x The Witcher event végre megkapta a PC-s megjelenési dátumát. A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy május elején látogat el Ríviai Geralt története a PC-s játékosokhoz.

HD-textúrákat kap PC-n a Monster Hunter World

Jó hírünk van a 8 GB VRAM-mal rendelkező olvasóink számára! A Capcom hivatalosan is bejelentette, hogy nagy felbontású textúrákkal bővíti a játékát a legújabb PC-s frissítéssel, melyek várhatóan sokat dobnak majd a látványon.

Megjött Geralt a Monster Hunter Worldbe

Ríviai Geralt - jó szokásához híven - szörnyvadászatra indul, derék witcherünk ezúttal a Monster Hunter Worldben cameózik egyet. Két küldetést teljesíthetünk vele, ha sikerül, megkapjuk a teljes páncélját is.

Íme, a Monster Hunter-film dátuma

Az elmúlt időszakban számos spekuláció látott napvilágot a Monster Hunter-moziról, azonban néhány képen kívül nem sok kézzel fogható konkrétum érkezett róla. Azt viszont már tudjuk, mikor lesz a bemutató.

Nagyot futott a Capcom és a Monster Hunter World

Remek időszakot zárt a Capcom üzleti szempontból, a hatalmas sikereket pedig jórészt a Monster Hunter World átütő népszerűségének köszönhetik. A szörnyvadászós játékból több mint 11 millió példány kelt el tavaly.