Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.

Monster Hunter World - részletek a PC-portról

A vártnál korábban érkezik a Monster Hunter World számítógépes változata. Az augusztusi premierdátum mellett megtudtunk ezt-azt a grafikai opciókról, a rendszerkövetelményekről és a másolásvédelemről is.

Mozgolódik a PC-s Monster Hunter World

PC-s játékosok figyelem, a Capcom tartogat ezt-azt a számotokra! A konzolokra már januárban megjelent Monster Hunter World ősszel számítógépen is tiszteletét teszi, a részletekről pedig jövő héten végre lehull a lepel.

E3 2018: Final Fantasy XIV x Monster Hunter

Új trailerrel mutatkozott be a Final Fantasy XIV Online 4.3-as frissítése, az Under the Moonlight. A várt látnivalók mellett azonban olyan is jött, amire nem számítottunk: Jön a Final Fantasy és a Monster Hunter crossovere.

Jól teljesített a Capcom is

A Capcom is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy a japán kiadó is remekül teljesített, ami többek között a jól sikerült, majdnem 8 millió leszállított példánnyal büszkélkedő Monster Hunter Worldnek is az érdeme.

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.

Monster Hunter World - Dante is beköszön

Tegnap óta kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Devil May Cry HD Collection, a Capcom pedig ennek apropóján bejelentette, hogy Dante cuccait is megszerezhetjük majd a Monster Hunter Worldben.

Az Iron Galaxy Switch-re portolná a Monster Huntert

Ha már a Capcom különböző indokokra hivatkozva letett a Monster Hunter World Nintendo Switch-változatáról, a portolásban jártas Iron Galaxy Studios elnöke felajánlotta, hogy szívesen elkészítenék a játékot a hibridkonzolra.

Remek januárja volt az amerikai játékpiacnak

2011 óta nem volt ilyen jó januárja az amerikai játékpiacnak, mint most. A Switch még mindig szárnyal, és az is jót tett a számoknak, hogy több izmos cím is érkezett a hónapban.

Brit toplista: élen nyitottak a kolosszusok

Remek rajtot vett a Bluepoint Games jóvoltából felújított Shadow of the Colossus. A PlayStation 4-exkluzív kaland egyből az élen kezdett, ráadásul a 2006-ban megjelent PS2-es eredeti rajtjánál is jobban indított a játék.

Házon belül is rekorder a Monster Hunter World

A Monster Hunter World volt a sorozat első nagygépes része az elmúlt évtizedben, amely így újoncokat is képes megszólítani. Bejött a Capcom húzása, elvégre a cég történetének legjobban fogyó címéről van szó.