Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.
Típus:

20 percig mozog a Monster Hunter World

A Capcom két részletben, összesen 20 percnyi tömény gameplayt osztott meg a Monster Hunter Worldről. Belenézhetünk a harcokba, a karaktergenerálásba és a bázisunk menedzselésébe is. Egészen kiforrott már a játék.

Új látnivalók érkeztek a Monster Hunter Worldről

Mostanában nem láthattunk sok mindent a Monster Hunter Worldről, most azonban mindent bepótoltak a fejlesztők, hiszen rengeteg képet és több videót is nyilvánosságra hoztak .

Monster Hunter World - nem lesznek loot boxok

Manapság egyre nagyobb trenddé válik, hogy a játékokban valamilyen formában megjelennek a mikrotranzakciók és a loot boxok. Nagyon úgy fest, hogy a Capcom szembe megy a divattal és a Monster Hunter Worldből kimaradnak ezen rendszerek.

Aloy is tiszteletét teszi a Monster Hunter Worldben

A Sony párizsi konferenciáján jelentette be a Capcom, hogy mikor indul a Monster Hunter World bétatesztelése. Emellett egy PS4-exkluzív meglepetéssel is készült a játékosoknak: Aloy is játszható karakter lesz.

Monster Hunter World - TV-reklám érkezett

Igaz, még pár hónap van a Monster Hunter World debütálásáig, a Capcom most mégis egy rövid TV-reklámmal próbálja marketingelni a programot. A japán televíziókban felbukkanó kisfilmben több új jelenetet is szemügyre vehetünk.

Monster Hunter World - így fejleszd a karaktered!

A Capcom egyik legígéretesebb címe a közeljövőben kétségtelenül a Monster Hunter World, és ennek értelmében a kiadó sorra adja ki a látnivalókat a játékról. Most a karakterünk testreszabásán lesz a hangsúly.

24 perc gameplay a Monster Hunter Worlddel

Két napja a Tokyo Game Shown jelentette be a Capcom, hogy 2018. január 26-án érkezik a szörnyvadászós címük, a Monster Hunter World. Ennek tudatában igazán közel érezhetjük már magunkhoz a játékot, pláne a következő gameplay videó után.

Dátumot kapott a Monster Hunter World

A Capcom hivatalosan is bejelentette legújabb játékának, a Monster Hunter Worldnek a megjelenési dátumát. Azt eddig is tudtuk, hogy 2018 első negyedévében érkezik, most azonban a napra pontos időpont is meglett.

GC 2017: Negyed óra a Monster Hunter Worlddel

Az IGN-nek hála betekintést nyerhetünk a Monster Hunter World élővilágába, ahol tőlünk függetlenül is élik mindennapjaikat a vadállatok és a szörnyek. De azért a bestiák levadászása a legizgalmasabb.

GC 2017: Monster Hunter World - íme, az új régió

A Capcom két vadonatúj videóval jelentkezett a Monster Hunter Worldről. Ezúttal a Wildspire Waste nevű régió mutatkozik be, ahol olyan szörny tanyázik, mint Baroth, akit a játékosok már jól ismernek.