Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.

Monster Hunter World teszt

Ki nem fantáziált arról gyerekkorában, hogy ő a rendíthetetlen hős, aki szörnyeket és sárkányokat öl? A Monster Hunter régóta várt modern darabja végre megadja a lehetőséget, igaz, meg kell szenvednünk a sikerért.

Brit toplista: még mindig vezet a Monster Hunter

Egyik új belépő sem tudta megszorongatni a Monster Hunter Worldöt a brit játékeladási toplistán, így továbbra is a Capcom szörnyvadászós címe vezeti azt. A Dragon Ball FighterZ már nem tudta így tartani magát.

Valódi szörnyvadászatot hirdetett a Capcom

A Monster Hunter World premierje kapcsán versenyt hirdetett a Capcom: 50 ezer fontot nyerhet az, aki június végéig perdöntő bizonyítékot küld neki valamelyik legendás lényről.

Brit toplista: remekül rajtolt a Monster Hunter World

Elképesztő rekorddal vette át a szigetország eladási listáján az első helyet a múlt héten megjelent Monster Hunter World. A Capcom jelentése szerint az első három nap alatt közel ötmillió példányt szállítottak le a játékból világszerte.

Street Fighter V-hősök a Monster Hunter Worldben

Az Evo Japan 2018 rendezvényen a Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter V-jelmezekkel bővül a Monster Hunter World és fordítva. Elsőként Ryu és Sakura cameóját vehetjük szemügyre.

Befutott a Monster Hunter World launch trailere

Tegnap végre boltokba került a Capcom szörnyvadászós RPG-je. A Monster Hunter World egy sor Nintendo-exkluzív epizód után költözött át PlayStation 4-re és Xbox One-ra - a PC-s verzió ősszel érkezik.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tűkön ülve vártuk már a hónap utolsó hetét, de megérte böjtölni! A következő napokban véget ér az uborkaszezon, a héten több régóta esedékes játék is megjelenik majd.

Monster Hunter World - ilyen a Rothadó Völgy

A Capcom egy újabb pályát mutatott be a közelgő Monster Hunter Worldből. A Rotten Vale egy sziklás terep, amely oszlásnak indult szörnyek tetemeivel van tele - innen az elnevezés. Itt is találunk levadászható bestiákat.

Monster Hunter World - vadászat a Korall-felföldön

Egy közel tízperces kedvcsináló érkezett a hónap végén megjelenő Monster Hunter Worldről. Ezúttal Coral Highlands varázslatos vidéke elevenedik meg előttünk, ahol korallokra emlékeztető sziklás képződményekkel találkozunk.