Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.

Monster Hunter World - TV-reklám érkezett

Igaz, még pár hónap van a Monster Hunter World debütálásáig, a Capcom most mégis egy rövid TV-reklámmal próbálja marketingelni a programot. A japán televíziókban felbukkanó kisfilmben több új jelenetet is szemügyre vehetünk.

Monster Hunter World - így fejleszd a karaktered!

A Capcom egyik legígéretesebb címe a közeljövőben kétségtelenül a Monster Hunter World, és ennek értelmében a kiadó sorra adja ki a látnivalókat a játékról. Most a karakterünk testreszabásán lesz a hangsúly.

24 perc gameplay a Monster Hunter Worlddel

Két napja a Tokyo Game Shown jelentette be a Capcom, hogy 2018. január 26-án érkezik a szörnyvadászós címük, a Monster Hunter World. Ennek tudatában igazán közel érezhetjük már magunkhoz a játékot, pláne a következő gameplay videó után.

Dátumot kapott a Monster Hunter World

A Capcom hivatalosan is bejelentette legújabb játékának, a Monster Hunter Worldnek a megjelenési dátumát. Azt eddig is tudtuk, hogy 2018 első negyedévében érkezik, most azonban a napra pontos időpont is meglett.

GC 2017: Negyed óra a Monster Hunter Worlddel

Az IGN-nek hála betekintést nyerhetünk a Monster Hunter World élővilágába, ahol tőlünk függetlenül is élik mindennapjaikat a vadállatok és a szörnyek. De azért a bestiák levadászása a legizgalmasabb.

GC 2017: Monster Hunter World - íme, az új régió

A Capcom két vadonatúj videóval jelentkezett a Monster Hunter Worldről. Ezúttal a Wildspire Waste nevű régió mutatkozik be, ahol olyan szörny tanyázik, mint Baroth, akit a játékosok már jól ismernek.

Monster Hunter World - 14 fegyver mutatkozik be

A Capcom kiadott egy rakás videót, amelyek a Monster Hunter World egy-egy fegyverét mutatják be akció közben. Elég változatos repertoárral irthatjuk a szörnyeket a játék trópusi világában.

Monster Hunter: World - csúszni fog a PC-s verzió

A Capcom illetékese szerint a Monster Hunter: World PC-s verziója csak a konzolos változatok után jelenik meg, mivel a csapatnak nincs elég emberre arra, hogy mindhárom platformra egyszerre dolgozhasson.

Nézzünk bele a Monster Hunter Worldbe!

A Capcom tegnap egy japán livestreamben bemutatta azokat a képsorokat, amit az E3-on zárt ajtók mögött vetített le a szakma képviselőinek. Most 24 percig mozog a Monster Hunter World.

E3 2017: Offline is játszható a Monster Hunter World

Az E3-as bejelentést követően sokan gondolták úgy, hogy a Monster Hunter World lényegében egy mellékág és nem teljes folytatás. A Capcom illetékese szerint ez nem így van, és habár multiban az igazi, egyedül is játszható.