Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.

Monster Hunter World - ez vár a PC-sekre

A Capcom közzétette a terveit a Monster Hunter World számítógépes változatával kapcsolatban. A nyilvánosságra hozott roadmap jövő év elejére a 21:9-es képméretarány támogatását is beharangozta.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Itt az első hivatalos kép a Monster Hunter-filmről

Egy ideje már tudni lehet, hogy megindultak a Monster Hunter-film forgatási munkálatai, a mai napon azonban végre napvilágot látott az első hivatalos kép is a filmből, mely a korábbiakhoz képest mindenképpen biztatóbb.

Nem szokványos adaptáció a Monster Hunter-film

Már csak azért sem, mert az új képeken látható szörnyvadászok nem egészen úgy néznek ki, mint a játékokban. A Milla Jovovich által posztolt forgatási fotók alapján inkább egy háborús akciófilmre hajaz az egész.

Ron Perlman a Monster Hunter-film fedélzetén

A népszerű színész is csatlakozott Milla Jovovich-hoz a közelgő Monster Hunter-film színészgárdájába. Perlman mellett T.I. Harrist is láthatjuk a szörnyvadászós játék adaptációjában, amit a jövő hónapban kezdenek forgatni.

Amerikai toplista: az élen a Madden NFL 19

Megérkezett az NPD Group legfrissebb helyzetjelentése az amerikai piac augusztusi teljesítményéről. A múlt hónapban a Nintendo Switchből adták el a legtöbb példányt a tengerentúlon, míg a játékokat tekintve az új Maddenből.

Tízmillió eladott példánynál a Monster Hunter World

Nemcsak a kritikusok voltak odáig az új Monster Hunterért, a játékosokat is meggyőzte a Capcom fejlesztése, amely a PC-s verzió érkezésével több mint 10 millió eladott példányt tudhat maga mögött.

Brutálisan sikeres a Steamen az új Monster Hunter

Az idei év legjobb startját produkálta a Steamen a Monster Hunter World, amely az egyidejű játékosszámot tekintve is remek számokkal büszkélkedhet. Csak egy napja jelent meg a PC-s verzió, láthatóan sokan ki voltak éhezve a szörnyvadászatra.

Így fest a PC-s Monster Hunter World

Fél évvel a konzolos premier után végre PC-re is beesik a Capcom sikerjátéka, a Monster Hunter World. Korábban már beszámoltunk a PC-s port részleteiről, most azonban akció közben is megnézhetjük a szörnyvadászatot.

Filmes hírek: folytatódik a Robotzsaru

Neill Blomkamp rendezi az új RoboCop-filmet, amely az 1987-es klasszikust folytatja. Már tudjuk, hogy zöld utat kapott az új Joker-film is Joaquin Phoenixszel, illetve animációs film készül a Monster Hunterből.