Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.
Típus:

Az Iron Galaxy Switch-re portolná a Monster Huntert

Ha már a Capcom különböző indokokra hivatkozva letett a Monster Hunter World Nintendo Switch-változatáról, a portolásban jártas Iron Galaxy Studios elnöke felajánlotta, hogy szívesen elkészítenék a játékot a hibridkonzolra.

Remek januárja volt az amerikai játékpiacnak

2011 óta nem volt ilyen jó januárja az amerikai játékpiacnak, mint most. A Switch még mindig szárnyal, és az is jót tett a számoknak, hogy több izmos cím is érkezett a hónapban.

Brit toplista: élen nyitottak a kolosszusok

Remek rajtot vett a Bluepoint Games jóvoltából felújított Shadow of the Colossus. A PlayStation 4-exkluzív kaland egyből az élen kezdett, ráadásul a 2006-ban megjelent PS2-es eredeti rajtjánál is jobban indított a játék.

Házon belül is rekorder a Monster Hunter World

A Monster Hunter World volt a sorozat első nagygépes része az elmúlt évtizedben, amely így újoncokat is képes megszólítani. Bejött a Capcom húzása, elvégre a cég történetének legjobban fogyó címéről van szó.

Monster Hunter World teszt

Ki nem fantáziált arról gyerekkorában, hogy ő a rendíthetetlen hős, aki szörnyeket és sárkányokat öl? A Monster Hunter régóta várt modern darabja végre megadja a lehetőséget, igaz, meg kell szenvednünk a sikerért.

Brit toplista: még mindig vezet a Monster Hunter

Egyik új belépő sem tudta megszorongatni a Monster Hunter Worldöt a brit játékeladási toplistán, így továbbra is a Capcom szörnyvadászós címe vezeti azt. A Dragon Ball FighterZ már nem tudta így tartani magát.

Valódi szörnyvadászatot hirdetett a Capcom

A Monster Hunter World premierje kapcsán versenyt hirdetett a Capcom: 50 ezer fontot nyerhet az, aki június végéig perdöntő bizonyítékot küld neki valamelyik legendás lényről.

Brit toplista: remekül rajtolt a Monster Hunter World

Elképesztő rekorddal vette át a szigetország eladási listáján az első helyet a múlt héten megjelent Monster Hunter World. A Capcom jelentése szerint az első három nap alatt közel ötmillió példányt szállítottak le a játékból világszerte.

Street Fighter V-hősök a Monster Hunter Worldben

Az Evo Japan 2018 rendezvényen a Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter V-jelmezekkel bővül a Monster Hunter World és fordítva. Elsőként Ryu és Sakura cameóját vehetjük szemügyre.

Befutott a Monster Hunter World launch trailere

Tegnap végre boltokba került a Capcom szörnyvadászós RPG-je. A Monster Hunter World egy sor Nintendo-exkluzív epizód után költözött át PlayStation 4-re és Xbox One-ra - a PC-s verzió ősszel érkezik.