Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tűkön ülve vártuk már a hónap utolsó hetét, de megérte böjtölni! A következő napokban véget ér az uborkaszezon, a héten több régóta esedékes játék is megjelenik majd.

Monster Hunter World - ilyen a Rothadó Völgy

A Capcom egy újabb pályát mutatott be a közelgő Monster Hunter Worldből. A Rotten Vale egy sziklás terep, amely oszlásnak indult szörnyek tetemeivel van tele - innen az elnevezés. Itt is találunk levadászható bestiákat.

Monster Hunter World - vadászat a Korall-felföldön

Egy közel tízperces kedvcsináló érkezett a hónap végén megjelenő Monster Hunter Worldről. Ezúttal Coral Highlands varázslatos vidéke elevenedik meg előttünk, ahol korallokra emlékeztető sziklás képződményekkel találkozunk.

Ezért csúszik a PC-s Monster Hunter World

Már nyakunkon vannak a Monster Hunter World konzolos változatai, ám a PC-seknek több mint fél évet kell várniuk a játékra. A producer most elmagyarázza, miért tolták el őszre a számítógépes verziót.

Még egyet bétázhatunk a Monster Hunter Worlddel

A Capcom január közepén tartja a Monster Hunter World harmadik és egyben utolsó bétatesztjét. A próba ezúttal is a PlayStation 4-tulajok kiváltsága lesz, akik olyan tartalmakat kapnak, amelyekkel korábban nem találkoztak.

Csak ősszel jön PC-re a Monster Hunter World

Habár az új Monster Huntert egyszerre jelentették be PC-re és konzolokra, a számítógépes változat csak később jelenik meg - a Capcom friss helyzetjelentése szerint ősszel várható a premier.

Monster Hunter World - a jövő héten újra bétateszt

Noha csak a múlt héten ért véget a Monster Hunter World első bétatesztje, máris itt a következő. December 22-től karácsony végéig nyomulhatunk a Capcom szörnyvadászós RPG-jével, és ezúttal PlayStation Plus sem kell hozzá.

PSX 2017: Itt a Monster Hunter World trailere

A Capcom nem aprózta el, egy epikus előzetest villantott a Monster Hunter Worldről. A gigantikus szörnyekkel való küzdelem mellett az is világossá vált, hogy Mega Man is feltűnik a szerepjátékban.

Monster Hunter World - részletek a PS4-es bétáról

A Capcom megosztotta velünk a Monster Hunter World közelgő bétatesztjének legfontosabb tudnivalóit. A próbakör kizárólag PlayStation Plus-előfizetéssel vehető igénybe - néhány képünk és videónk is van a korai változatról.

20 percig mozog a Monster Hunter World

A Capcom két részletben, összesen 20 percnyi tömény gameplayt osztott meg a Monster Hunter Worldről. Belenézhetünk a harcokba, a karaktergenerálásba és a bázisunk menedzselésébe is. Egészen kiforrott már a játék.