Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.
Típus:

Monster Hunter World - 14 fegyver mutatkozik be

A Capcom kiadott egy rakás videót, amelyek a Monster Hunter World egy-egy fegyverét mutatják be akció közben. Elég változatos repertoárral irthatjuk a szörnyeket a játék trópusi világában.

Monster Hunter: World - csúszni fog a PC-s verzió

A Capcom illetékese szerint a Monster Hunter: World PC-s verziója csak a konzolos változatok után jelenik meg, mivel a csapatnak nincs elég emberre arra, hogy mindhárom platformra egyszerre dolgozhasson.

Nézzünk bele a Monster Hunter Worldbe!

A Capcom tegnap egy japán livestreamben bemutatta azokat a képsorokat, amit az E3-on zárt ajtók mögött vetített le a szakma képviselőinek. Most 24 percig mozog a Monster Hunter World.

E3 2017: Offline is játszható a Monster Hunter World

Az E3-as bejelentést követően sokan gondolták úgy, hogy a Monster Hunter World lényegében egy mellékág és nem teljes folytatás. A Capcom illetékese szerint ez nem így van, és habár multiban az igazi, egyedül is játszható.

E3 2017: Multiplatform lesz a Monster Hunter World

A Nintendo 3DS-es kitérő után a szörnyvadászós sorozat új része már PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenik. A Sony buliján néhány gyönyörű jelenetet vetítettek le a jövőre érkező címből.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!