Monster Hunter World PC, PS4, XBOXONE

A sorozat új darabja végre multiplatform.

Ezért csúszik a PC-s Monster Hunter World

Már nyakunkon vannak a Monster Hunter World konzolos változatai, ám a PC-seknek több mint fél évet kell várniuk a játékra. A producer most elmagyarázza, miért tolták el őszre a számítógépes verziót.

Még egyet bétázhatunk a Monster Hunter Worlddel

A Capcom január közepén tartja a Monster Hunter World harmadik és egyben utolsó bétatesztjét. A próba ezúttal is a PlayStation 4-tulajok kiváltsága lesz, akik olyan tartalmakat kapnak, amelyekkel korábban nem találkoztak.

Csak ősszel jön PC-re a Monster Hunter World

Habár az új Monster Huntert egyszerre jelentették be PC-re és konzolokra, a számítógépes változat csak később jelenik meg - a Capcom friss helyzetjelentése szerint ősszel várható a premier.

Monster Hunter World - a jövő héten újra bétateszt

Noha csak a múlt héten ért véget a Monster Hunter World első bétatesztje, máris itt a következő. December 22-től karácsony végéig nyomulhatunk a Capcom szörnyvadászós RPG-jével, és ezúttal PlayStation Plus sem kell hozzá.

PSX 2017: Itt a Monster Hunter World trailere

A Capcom nem aprózta el, egy epikus előzetest villantott a Monster Hunter Worldről. A gigantikus szörnyekkel való küzdelem mellett az is világossá vált, hogy Mega Man is feltűnik a szerepjátékban.

Monster Hunter World - részletek a PS4-es bétáról

A Capcom megosztotta velünk a Monster Hunter World közelgő bétatesztjének legfontosabb tudnivalóit. A próbakör kizárólag PlayStation Plus-előfizetéssel vehető igénybe - néhány képünk és videónk is van a korai változatról.

20 percig mozog a Monster Hunter World

A Capcom két részletben, összesen 20 percnyi tömény gameplayt osztott meg a Monster Hunter Worldről. Belenézhetünk a harcokba, a karaktergenerálásba és a bázisunk menedzselésébe is. Egészen kiforrott már a játék.

Új látnivalók érkeztek a Monster Hunter Worldről

Mostanában nem láthattunk sok mindent a Monster Hunter Worldről, most azonban mindent bepótoltak a fejlesztők, hiszen rengeteg képet és több videót is nyilvánosságra hoztak .

Monster Hunter World - nem lesznek loot boxok

Manapság egyre nagyobb trenddé válik, hogy a játékokban valamilyen formában megjelennek a mikrotranzakciók és a loot boxok. Nagyon úgy fest, hogy a Capcom szembe megy a divattal és a Monster Hunter Worldből kimaradnak ezen rendszerek.

Aloy is tiszteletét teszi a Monster Hunter Worldben

A Sony párizsi konferenciáján jelentette be a Capcom, hogy mikor indul a Monster Hunter World bétatesztelése. Emellett egy PS4-exkluzív meglepetéssel is készült a játékosoknak: Aloy is játszható karakter lesz.