Jedi: Fallen Order - íme, a trófeák és achievementek

  • Írta: szlav
  • 2019. november 7.
  • Hír
Aki nem fél az enyhe spoilerektől, az már most, a megjelenés előtt átnyálazhatja a Star Wars Jedi: Fallen Order PlayStation 4-es trófeáit és Xbox One-os achievementjeit, beleértve a titkosakat is.

Érdemes kiemelni, hogy aki végigolvassa a Star Wars Jedi: Fallen Order frissen leleplezett achievement- és trófealistáját, az enyhe spoilerekbe ütközhet.

Akik azonban nem allergiásak az ilyesmire, azok bátran nézzenek körül, hiszen sok izgalmat ígér a Respawn történet-orientált akciójátéka. Cal Kestis kalandja 39 Xbox One-os achievementet tartogat majd, amelyekért összesen 1000 pontnyi Gamerscore jár, illetve 40 PlayStation 4-es trófeát, beleértve ugyebár a platinát is.

Már nem kell túl sokat aludni, hiszen a Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha lemaradtatok volna róla, akkor csekkoljátok le a játék launch trailerét!

13.
kryszisz
#12: Uhh, jogos:D De azért az ő érájuk alatt is készült egy Rogue One, és egyelőre a Mandalorian sem tűnik rossznak, úgyhogy van egy halovány reménysugár, hogy kapunk ismét egy remek SINGLE SW-t, amire szerintem a Republic Commando óta nem igazán volt példa. (A Force Unleased első része szódával elment, a kb 4 órás második meg kifejezetten rossz volt, úgyhogy azokat hagyjuk:D)
12.
Nyarlako
#11: Jobban felek attól ott hogy Disney mint hogy EA.
Titanfall 2t meg nemrég vittem ki és tényleg a gen egyik legjobbja.
11.
kryszisz
#10: Igen, a szaggatás mellett a mozgás zavart a legjobban, DS-ben a dex-build a kedvencem, itt meg a karakter páncéltól függetlenül úgy mozgott, mint egy benyugtatózott tengerimalac:D Valszeg sosem fogom felrakni újra, de igazából nem fizettem érte. Ahogy a Surge is PS+ volt, szemezem is vele, de amennyire tetszik a harcrendszer (már a látottak alapján), annyira sterilnek, unalmasnak tűnik a világ, persze lehet tévedek, azt nem próbáltam. De a Jedi is sokat merít a From címeiből, plusz ez SW is, plusz a gen egyik legjobb FPS-ét készítő Respawn bábáskodik felette, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok, EA ide vagy oda.
10.
Nyarlako
#8: Minden karakter úgy mozgott mint a beteg tetű, a legkönnyebb páncélos is. A palyatervezes rém unalmas, majdnem minden ellenfél turtle volt, plusz hogy bár elvileg az fps számláló szerint jól futott az egész valahogy rángott meg finoman akadt ami pont elég a fejfájáshoz.
9.
Gykrizsi
#3: Én mondjuk pár kivételtől eltekintve normálon szoktam mindennek nekifutni elsőre, aztán ha van annyira jó, hogy érdekeljen még egyszer, akkor jöhet a nehezebb fokozat. De amúgy ez jogos, viszont így is belefuthatok egy olyan dologba olvasáskor, ami engem zavarna. Manapság a story achievementek secretelve szoktak lenni, viszont pl. egy SW játékban lehet valami lény, vagy akármi, ami mondjuk meglepetés, hogy szerepel, de van pl. rá küldetés, hogy így-úgy öljük meg, az általában nyilvános, nincs lezárva.
8.
kryszisz
#7: Én csak havernál próbáltam anno, nekem meg PS+-hoz járt egyszer, tehát "kvázi" ingyen volt. Mint játék szerintem elég középszer, mint egy stúdió első játéka meg mondhatni korrekt, de semmi plusz nem volt benne, na meg én csak a 3. vagy 4. bossig vittem anno, ott lett elegem a diavetítésből:D A "néhány elem" alatt olyan apróságokat értettem, mint pl. hogy a pajzs nem csupán egy textúra ha a hátadon van, hanem ha azt találják el, akkor ténylegesen nem is sebződsz, engem meglepett, hogy ilyenre odafigyeltek. Meg a szintlépési rendszer is jó lett szerintem, valamint az a pár boss amit láttam elég változatos eszköztárral rendelkezett, nem annyi volt a különbség, hogy 2nd phase-nél már lángolt a kard és nagyobbat sebzett. Az optimalizációt nem számítva tisztes iparos munka, azzal együtt viszont nem ajánlom senkinek.
7.
Nyarlako
#5: Pc-n is ocsmanyul fut meg eleve nem egy jo játék. Én se sokkal drágábban vettem steamen de azt is sajnálom már érte.
6.
Nyarlako
#4: Szerintem a Lords of the fallen egy ipari hulladék.
5.
kryszisz
#4: Olyasmi, csak kissé fapadosabb (mondjuk néhány elemében szerintem jobb, mint a DS), viszont ha PS Store-ban nézed, akkor hagyd is ott szerintem. Ez a játék (akárcsak az Evil Within) sok helyen máig olyan 15 FPS-el döcög a Sony gépén, és jobb pillanataiban is inkább 27-28, mintsem 30. Nem néz ki rosszul, de annyira jól sem, hogy ez indokolt legyen, szimplán csak trehány lett az optimalizáció, és ez azóta sem lett jobb.
4.
Darksiders84
#2: Bocsi nem ide szól. Játszottál már a Lord of the Fallennel? Most 1550 Ft a Storban égész jónak tűnik grafikailag se okádék de nem ismerem. Olyasmi lehet mint a Nioh vagy a DS?
3.
grieves13
#1: En pl at szoktam futni, hogy nehezsegi szintre van-e valami Achievement :D Mer ha nincs, akkor nem torom magam, hogy nehezen toljam, ha nem muszaj :D
2.
Nyarlako
#1: Én se nagyon, szeretek platinázni de elöször kiviszem normálisan, a franc akarja maganak elspoilerezi elötte a rejtettekkel.
1.
Gykrizsi
Soha nem vágom, ki olvassa el ezeket, csak spoiler az egész gondolom, én sem néztem bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...