Jedi: Fallen Order - íme, a trófeák és achievementek

  • Írta: szlav
  • 2019. november 7.
  • Hír
Link másolása
Aki nem fél az enyhe spoilerektől, az már most, a megjelenés előtt átnyálazhatja a Star Wars Jedi: Fallen Order PlayStation 4-es trófeáit és Xbox One-os achievementjeit, beleértve a titkosakat is.

Érdemes kiemelni, hogy aki végigolvassa a Star Wars Jedi: Fallen Order frissen leleplezett achievement- és trófealistáját, az enyhe spoilerekbe ütközhet.

Akik azonban nem allergiásak az ilyesmire, azok bátran nézzenek körül, hiszen sok izgalmat ígér a Respawn történet-orientált akciójátéka. Cal Kestis kalandja 39 Xbox One-os achievementet tartogat majd, amelyekért összesen 1000 pontnyi Gamerscore jár, illetve 40 PlayStation 4-es trófeát, beleértve ugyebár a platinát is.

Már nem kell túl sokat aludni, hiszen a Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha lemaradtatok volna róla, akkor csekkoljátok le a játék launch trailerét!

9.
9.
Gykrizsi
#3: Én mondjuk pár kivételtől eltekintve normálon szoktam mindennek nekifutni elsőre, aztán ha van annyira jó, hogy érdekeljen még egyszer, akkor jöhet a nehezebb fokozat. De amúgy ez jogos, viszont így is belefuthatok egy olyan dologba olvasáskor, ami engem zavarna. Manapság a story achievementek secretelve szoktak lenni, viszont pl. egy SW játékban lehet valami lény, vagy akármi, ami mondjuk meglepetés, hogy szerepel, de van pl. rá küldetés, hogy így-úgy öljük meg, az általában nyilvános, nincs lezárva.
5.
5.
kryszisz
#4: Olyasmi, csak kissé fapadosabb (mondjuk néhány elemében szerintem jobb, mint a DS), viszont ha PS Store-ban nézed, akkor hagyd is ott szerintem. Ez a játék (akárcsak az Evil Within) sok helyen máig olyan 15 FPS-el döcög a Sony gépén, és jobb pillanataiban is inkább 27-28, mintsem 30. Nem néz ki rosszul, de annyira jól sem, hogy ez indokolt legyen, szimplán csak trehány lett az optimalizáció, és ez azóta sem lett jobb.
3.
3.
grieves13
#1: En pl at szoktam futni, hogy nehezsegi szintre van-e valami Achievement :D Mer ha nincs, akkor nem torom magam, hogy nehezen toljam, ha nem muszaj :D
1.
1.
Gykrizsi
Soha nem vágom, ki olvassa el ezeket, csak spoiler az egész gondolom, én sem néztem bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...