E3 2012

E3 2012: Sacrilegium - új túlélőhorror készül

A német kiadó, a TopWare Interactive Los Angelesben bejelentette, hogy új túlélőhorrort készít Sacrilegium címen PC-re és konzolokra. A fejlesztést a Two Words-ről elhíresült Reality Pump Studios végzi - masszívan témát váltottak a szerepjáték után. Az első részletek és a borongós képek már befutottak.

E3 2012: NFS: Most Wanted képözön és videó

A Criterion Games már nem titkolózik, a bejelentés és debüt videók után már ontják magukból az új screenshotokat a Burnout utóízzel rendelkező Need for Speed: Most Wantedből. BMW-k, Lamborghini-k és Porschék menekülnek a rend éber őrei elől.

E3 2012: Új képeken a Medal of Honor: Warfighter

Az EA kiadott egy kosárnyi friss screenshotot a Danger Close következő játékából, a Medal of Honor reboot második felvonását szemléltetve. A háború magasztos pillanatai elevenednek meg előttünk - a Frostbite 2 némaságra ítélve is jól vizsgázik. Megjelenés ősszel.

E3 2012: 15 percen át mozog a LEGO Batman 2

Jókora gameplay adagot kaptunk a LEGO Batman második részéből, a felvételeken Batman és Robin ténykedése, bűnüldözése követhető figyelemmel. Az egyik videó a nagygépes verzió alapján készült, míg a másik a PlayStation Vitára írt változatot szemlélteti hosszasan.

E3 2012: F1 2012 - körözgetés az USA GP-n

Ahogy azt a Codemasters megígérte, az idei expón ki lehet próbálni az idei Formula 1-es játékot, ráadásul egy olyan pályán, ami idén debütál a versenynaptárban. A texasi Austinban rendezik a 2012-es Amerikai Nagydíjat - ezt már gameplay közben is megcsodálhatjuk.

E3 2012: Teleportálva sunyulunk a Dishonoredben

Az E3 előtt kiadott gameplay előzetes után következzen némi fejlesztői kommentárral megtámogatott felvétel, a GameTrailers jóvoltából öt percen át csodálhatjuk az Arkane és a Bethesda szerelemgyerekét. Bár a Dishonored minden játékelemét láttuk már korábban, még így is nagyon tetszik nekünk.

E3 2012: Resident Evil 6 - Jake a porondon

A Capcom túlélőhorrorjában legkevesebb három játszható karakter kap helyet: Leon és Chris mellett Wesker fiát, Jake-et is irányíthatjuk majd. A fiatalembert mindmáig homály fedte, de az E3 arra is jó, hogy betekinthetünk az ő kampányába. Ő sem veti meg az akciót.

E3 2012: The Dark Eye: Demonicon részletek

A Kalypso Media újra bemutatta a nagyközönség előtt a két éve bejelentett The Dark Eye: Demonicont. A német srácok azóta csendben munkálkodtak - most érett meg a játék arra, hogy egy teaser formájában megragadja a figyelmünket. Az akció-RPG multiplatform lesz, jövő év elején érkezik.

E3 2012: Megvan az új Counter-Strike dátuma

A Valve végre bejelentette, hogy mikor jelenik meg a Counter-Strike: Global Offensive. Bár új játékot nem hozott magával a cég, a CS kipróbálható a kiállításon, ennek apropóján egy kézikamerás gameplay felvétellel is tudunk szolgálni - duplán érdekes, mert az xboxos verzió fut.

E3 2012: A második videócsokor

A mai napra is jutott néhány érdekes mozgókép, amiket semmiképpen sem szeretnénk kihagyni. Végre verseny közben láthatjuk a LittleBigPlanet Kartingot, a Call of Duty: Black Ops 2 kulisszái mögé pillantunk, megtudjuk miért lesz olyan jó a Dust 514. S ez még a jéghegy csúcsa...

E3 2012: Élőben mozog a ZombiU

Végre olyan videót is sikerült szerezni a ZombiU-ból, ami nem előre rögzített promóanyag: a Ubisoft játszható formában is kiállította a Wii U zombis nyitócímét az E3-on, a GameTrailersnek ennyi sem kellett, azonnal rárepült a kipróbálható verzióra - kamerával együtt persze.

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.

E3 2012: The Last Guardian - még problémás

A Sony fejlesztőstúdióit összefogó részleg fejese, Shuhei Yoshida igyekezett válaszolni az újságírók minden kérdésére, ami a The Last Guardian felől érdeklődött. A játék az E3 egyik nagy hiányzója, a Sony már évek óta ígérgeti, hogy "hamarosan" látni fogunk belőle valamit.

E3 2012: Jön az Oddworld: Abe's Oddysee reboot

Ez az E3 már csak ilyen: születik egy csomó érdekes bejelentés, de a fejlesztők csak "mellesleg" számolnak be az újdonságaikról, elhintik, hogy min dolgoznak, majd mindennemű érdemleges információ és látnivaló nélkül tovább állnak. Ebben a cipőben jár az Oddworld: Abe's Oddysee reboot is.

E3 2012: Ilyen lesz az új Bosszúállók-játék

Végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a Ubisoft Avengers-játékát, más kérdés, hogy túlságosan nem lelkesültünk be tőle. A franciák verekedős programot készítenek, amiben a népszerű szuperhősök csaphatnak össze a Kinect vagy a Wii U táblakontrollerének segítségével.