E3 2012

E3 2012: Mégsem csökken a PS Vita ára

Habár a Sony kézikonzolja után nem kapkodnak a vásárlók, a korábbi pletykákkal ellentétben a cég még nem szeretné csökkenti a PS Vita árát. Ezt maga a Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida erősítette meg. Így is tízmillió darabot szeretnének eladni 2013. márciusáig.

E3 2012: Darksiders 2 - jég hátán a Halál

A Vigil Games egy fagyos témájú demóval képviselteti magát az E3-on, a Halállal különféle lidérceket ölünk halomra és egy bitang főellenséggel is felvesszük a kesztyűt. A látottak teljesen meggyőzőek, a produktum kiforrott, bőven felkészült a megjelenésre. Bonthatjuk a pezsgőt?

E3 2012: Crysis 3 - gátszakadás

A Crytek immáron harmadjára ereszti ránk a bődületesen remek grafikával rendelkező Crysis-t. Másodszor járunk New Yorkban, ahol a háború és a természet romba döntötte az emberi társadalom bástyáját. Az idegenek még mindig nem tettek le a gyarmatosításról, de az ellenállás még mindig él.

E3 2012: Sleeping Dogs - hentelés Hong Kongban

A egykori True Crime: Hong Kong is képviselteti magát a kiállításon, a tegnapi trailer után már a játszható demóba nézhetünk bele. Habár az utcák szűkösek, a hangulat tényleg egyedülálló - nem szívesen néznek farkasszemet a triádok katonáival. Még szerencse, hogy hősünk ezt megteszi helyettünk.

E3 2012: Októberben jön a Lucius

Kétségtelen, hogy az Ómen-filmek inspirálták a Lucius című horror-kalandjáték készítőit, amikor kitalálták az alapötletet. A PC-re érkező címben a főszereplő kisgyermek, maga a Sátán fia - feladatunk az, hogy családunk tagjait a pokolba taszítsuk - változatos módokon. Képek és trailer.

E3 2012: Itt vannak az első booth babe fotók

Végre megérkeztek az első booth babe fotók - az E3 kiállított slágerjátékain kívül a legnagyobb látnivalók kétségtelenül a csinos hostess lányok. Közel hetven képet szerváltunk róluk, a legtöbbjük nemcsak a bemutatott címekből okos, más területen is rendkívül tehetséges.

E3 2012: Big Daddy üti Nathan Drake-et

Végre játékmenet közben is megcsodálhatjuk a PlayStation All-Stars két frissen bejelentett karakterét, az Uncharted-szériából ismerős Nathan Drake-et és a BioShock ikonikus arcát, Big Daddyt. A Sony saját Super Smash Bros. Brawl-ja remeknek ígérkezik.

E3 2012: Tomb Raider - egyedül az erdőben

Az IGN jóvoltából megtekinthetjük a Tomb Raider kiállításra szánt demóját, melyben Lara egyedül kavar a sötét és nedves erdőben, mindössze egyetlen íjjal a hátán. Az eső folyamatosan zuhog, segítségre nem számíthat. Elkeseredésében pityereg a tűz mellé húzódva.

E3 2012: Last of Us csak jövőre, új képek jöttek

A Sony egyik legígéretesebb címe jelen pillanatban kétségtelenül a PlayStation 3-exkluzív The Last of Us, azonban még jó ideig kell rá várni, a cég szerint nincs esély az idei megjelenésre. Sebaj, addig vélhetően temérdek látnivalóval csillapíthatjuk a fájdalmunkat - ilyenek az új screenshotok is.

E3 2012: Újabb látnivalókon a Halo 4

A héten kicsit elsiklottunk felette, de most pótoljuk: itt a Halo 4 többjátékos részét bemutató előzetes, ami két percen át részletezi a legújabb játék multis újdonságait, emellett további screenshotok kerültek a galériánkba - nem kevesebb, mint negyvennégy kép gazdagítja a repertoárt.

E3 2012: Ilyen az Assassin's Creed III multija

Azt hittétek, már láttatok mindent az Assassin's Creed III-ból? Tévedtek, elvégre a többjátékos rész újdonságairól még nem is mutattunk semmit. A Ubisoft a játék legújabb multiplayer módját prezentálta a kiállításon, van róla két videónk és egy raklapnyi információnk is!

E3 2012: Kiszivárgott a Wii U hardveres felépítése?

A Nintendo nagyon titkolózik azzal kapcsolatban, milyen hardver lapul meg az elegáns konzol dobozában. A rossz nyelvek szerint a japánok azért nem nyilatkoznak a hardverrel kapcsolatban, mert az nem, vagy csak kicsivel jobb az Xbox 360-nál és a PS3-nál. Most azonban szivárgás történt...

E3 2012: Aliens: Colonial Marines látnivalók

A Sega és a Gearbox volt olyan kedves és nem hanyagolta el az E3-függőket: négy képet osztott meg velünk az Aliens: Colonial Marines-ből. Savas nyálat eregető xenomorfok a célkeresztben, illetve vehetünk egy pillantást a kooperatív mód lobby-jára is. Csak jelenne már meg!

E3 2012: Két Neverwinter trailer érkezett

A Perfect World és a Cryptic Studios két új videót tett közzé a Neverwinter MMO-ról. Az első, a korábban látott CG-képsorok folytatása, míg a másodikban már valódi ingame pillanatoknak örülhetünk. A Forgotten Realms világán játszódó Neverwinter online formában is jól érzi magát.

E3 2012: Végre mozgásban a Skyrim DLC-je

Hiába tobzódunk a jóban, a hardcore szerepjátékosokat tűzzel-vassal sem lehet elszakítani a Skyrim mellől. A G4TV élesben is kipróbálhatta a Dawnguard névre keresztelt expanziót, így végre betekinthetünk a vámpírokra koncentráló játékba. Alig három hét múlva már itt is van.