E3 2012

E3 2012: Sniper: Ghost Warrior 2 bemutató

A City Interactive eddig se titkolózott a Sniper: Ghost Warrior folytatásáról, sőt egyenesen kérkedtek, hogy nekik bizony telik a CryEngine 3-ra. Szó, ami szó remek munkát végeztek a grafikusok és a modellezők, a játék bitang jól fest, sőt az E3-as demó is elnyerte a tetszésünket. Nektek is?

E3 2012: Vadiúj Call of Duty: Black Ops 2 trailer

Azért is megéri kifizetni a repülőjegyet, a szállást és magunkkal vinni némi zsebpénzt, hogy a helyszínen csodálhassuk meg a Black Ops 2 exkluzív előzetesét, amit csak a kiállításon lehet megtekinteni. Több, mint ötperces anyagról van szó - a gép előtt ülőknek csak sekikem minőségben.

E3 2012: Fable: The Journey - mágia a kezedben

A fene se érti ezt a Fable: The Journey-t. Az albioni hangulat az egyik legjobb angolszász hagyományokból építkezik, a játékmenet viszont túlzottan is kézen fogja a játékost. Aggódunk, hogy egy rail shooter lesz belőle, mindenesetre unikumkaland lesz - ez nem vitás.

E3 2012: 50 ezer font egy DLC a Curiosityhez

Peter Molyneux-nek láthatóan végleg elmentek otthonról. Attól függetlenül, hogy új játéka, a Curiosity gyakorlatilag egy társadalmi kísérlet, még DLC-ket is ad hozzá, melyek közül az egyik 50 ezer fontba fog kerülni. Viszont csak egy darabot lehet majd megvásárolni.

E3 2012: Hangvezérelt GPS az új Forzában

A Forza Horizon egy újabb érdekes lehetőséggel bővült, árulták el a fejlesztők. A nagy és nyitott világban ugyanis viszonylag könnyű eltévedni, ezért beépítettek egy GPS-t, amit a Kinect segítségével akár hanggal is vezérelhetünk. Határozottan okos!

E3 2012: Csonkolás a Wii U-s Ninja Gaiden 3-ban

A Nintendo konferenciáján mutatkozott be a Ninja Gaiden 3 brutálisabb, vágatlan verziója, mely a Razor's Edge alcímet kapta. Sajnáljuk a többieket, elvégre a Wii U-s port lesz a legjobb mind közül, tekintve, hogy Ryu itt már fel is darabolja az ellenfeleket. Véres látnivalók következnek!

E3 2012: ArmA III - militarista demonstráció

Összetett erőfitogtatással jelentkezett a Bohemia Interactive. A virtuális bakák részt vehetnek gyalogos ütközetekben, búvárkodásban, sőt még egy helikopter botkormánya mögé is pattanhatnak. Mindez persze állejtős autentikussággal. Az ArmA III már csak ilyen.

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.

E3 2012: Gameplay a LEGO Gyűrűk Uráról

Az E3-on három LEGO-játék is képviselteti magát, és míg a LEGO Batman 2-vel és a LEGO City-vel már foglalkoztunk tüzetesebben, a LEGO The Lord of the Ringsről még csak most került elő egy hosszabb gameplay felvétel. A jelenet a trailerben is látott Barlog-kalandot bontja ki.

E3 2012: Új képek és trailer az F1 2012-ből

Az már alap, hogy az összes versenypálya és istálló képviselteti magát az F1 2012-ben. Itt lesz az új, austini pálya, de az újonc pilóták is részt vehetnek egy oktatómódban. Megtanuljuk, hogy miként kell vezetni egy F1-es autót. Itt az E3-as előzetes, egy adagnyi screenshottal nyakon öntve.

E3 2012: Planetside 2 - káosz a harctéren

Szeretnél egy olyan MMOFPS-sel játszani, ahol emberek állnak egy helyben, és hosszú ideig lövöldöznek? Ha igen, akkor örömhírünk van: a Planetside 2 előzetese alapján pontosan ezt fogod kapni. Oké, ne legyünk rosszmájúak, azért vannak itt repülők is.

E3 2012: Mozgásban a Guardians of Middle-Earth

Kézikamerás felvétel érkezett a Guardians of Middle-Earth játékmenetéről. A kizárólag konzolokra érkező Gyűrűk Ura-játékban ötfős csapatok harcolnak arénaszerű küzdelemben J.R.R. Tolkien klasszikusának legnagyobb hősei közreműködésével. Te kit választanál közülük?

E3 2012: ZombiU - multiplatform cím lehet

Eddig a nap híre: a hét elején bemutatott ZombiU más platformokra is megjelenhet a Wii U-s verzió után. A Ubisoft szerint egy csomó dolgot át kéne dolgozni ahhoz, hogy a rivális konzolokon is működjenek az innovatív megoldások, ami nem kis idő. Mégis, örülünk annak, hogy nem lesz Wii U-exkluzív.

E3 2012: Company of Heroes 2 - egy lépést se hátra

A Relic Games olyannyira komolyan gondolja a valósághűséget a Company of Heroes 2 kapcsán, hogy egy az egyben beépítette a játékba Sztálin 227-es parancsát, miszerint "egy lépést sem hátra". Azaz a visszavonulás nem jelenthet kiutat a harcból, elvégre agyonlövés jár érte.

E3 2012: Estek a Nintendo részvényei az E3 alatt

Bár a Nintendo sajtókonferenciáját pozitív várakozások előzték meg, amit a vállalat részvényárának emelkedésében tükröződött, a show lezavarása után estek a cég papírjai. Nemcsak az elemzők, de a befektetők is csalódtak a Nintendo bulijában, még mindig keveset tudni a Wii U-ról, mondják.