E3 2019

E3 2019: 20 percig fut a Carrion

A Devolver E3-as showján találkozhattunk legutóbb a Carrionnal. Ebben a különös horrorjátékban felcserélődnek a szerepek - mi irányíthatjuk majd az emberekre vadászó kegyetlen szörnyeteget.

E3 2019: Hollow Knight: Silksong - kihívás a köbön

Továbbra sem tudni, mikor jelenik meg a Hollow Knight folytatása, de a Nintendo standjánál kiállított változat alapján nem halad rosszul a fejlesztés. Közel negyedórás, kamerás, de jó minőségű felvétel következik.

E3 2019: Mikrotranzakciókkal jön a Youngblood

A MachineGames és az Arkane kooperatív shootere sem ússza meg mikrotranzakciók nélkül. Szerencsére a helyzet nem tűnik vészesnek, ugyanis a valódi pénzzel megszerezhető dolgokhoz szimpla játékkal is hozzájuthatunk.

E3 2019: Kamerás felvételen a PC-s Halo: Reach

A Microsoft a számítógépes Halo: Reach játszható verziójával jelentkezett az E3-on, melyről ugyan hivatalos gameplayt nem kaptunk, ám egy lelkes rajongó három percen át rögzítette kamerájával a játékot. Eddig remekül fest a PC-s port.

E3 2019: Keanu Reeves a Cyberpunkról mesél

Mindannyian imádjuk Keanu Reevest, így hatalmas örömmel láttuk, hogy ő is szerepet kap majd a Cyberpunk 2077 különös világában. A színész most arról mesél, hogy mi ragadta meg őt leginkább a CD Projekt RED szerepjátékában.

E3 2019: Mi a helyzet a Gears Tacticsszal?

Tavaly három Gears of War-bejelentést is láthattunk az E3-on, idén azonban csupán a Gears 5 és a Gears Pop! mutatta meg magát. Aggodalomra azonban semmi ok, a Gears Tactics is javában készül!

E3 2019: Dátumot kapott a konzolos Torchlight II

A Panic Button megerősítette, hogy a Torchlight folytatásának konzolos kiadásai szeptemberben futnak be. A bejelentés mellé kaptunk egy viccesre vett, hangulatos előzetest is.

E3 2019: Jövő tavasszal jön a Wasteland 3

Napra pontos megjelenési dátumunk még most sincs, de most már legalább tudjuk, hogy a Wasteland harmadik része a jövő tavaszi premiert célozza meg. Az inXile Entertainment el is árulta, miért nem tudja tartani az eredeti dátumot.

E3 2019: Switchen szalad a DC Universe Online

Az E3 során a Daybreak Games egy közel nyolcperces gameplay videón mutatta meg, hogy miként fest a DC Universe Online switches átirata. Ezúttal szerencsére lőtávolba került az 1080p is.

E3 2019: Így fog futni a The Witcher 3 Switchen

Nos, a felbontás a némiképp vészjósló 540p-ben lett megállapítva handheld módban, míg a dokkolóval 720p-t hajthat ki a Nintendo gépe. Ez azonban a megterhelőbb helyszíneken automatikusan csökkenthet.

E3 2019: Nem lesz Steam-exkluzív a Destiny 2

Az E3 Coliseum során egy félórás etapot kapott a Destiny 2 és annak új kiegészítője, mely során kiderült, hogy miként látják a játék jövőjét a fejlesztők. Kiemelt fontosságot kap majd a platformok közti cross-save és cross-play.

E3 2019: Final Fantasy VII - sokat fogunk még várni

A Square Enix és a Final Fantasy VII Remake producere, Yoshinori Kitase elárulta, nem biztos, hogy a Midgar-rész megjelenése után a többi epizód fejlesztése fel fog gyorsulni.

E3 2019: DOOM Eternal - kilenc perc zúzás

Ugyan láthattuk már mozgás közben a DOOM Eternalt, de most befutott egy újabb E3-as demó, ami eddig csak a trailerekből látott helyszíneken játszódik. A hajtás után már nézhetitek is!

E3 2019: Super Mario Maker 2 - ilyen a sztorimód

Félórás bemutatót kapott a Super Mario Maker folytatása. Az újdonságokon a veterán Takashi Tezuka vezet minket végig, és ő árulta el azt is, hogy egy későbbi frissítés lehetővé teszi majd, hogy saját barátainkkal is játszhassunk a pályákon.

E3 2019: Fél óra a Marvel Ultimate Alliance 3-mal

A kizárólag Nintendo Switchre érkező Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order fél órán át pörgött a Nintendo Treehouse közvetítése során. Nézzük is meg, hogy hogyan fest a négyfős kooperáció!