E3 2019

E3 2019: Így fest a Halo Infinite dobozképe

A szériához méltó, látványos borítóképet kap majd a Halo Infinite. A jövő karácsonykor érkező shooter doboza elég sokatmondó lehet azok számára, akik odafigyelnek a részletekre.

E3 2019: RTX-támogatással jön a DOOM Eternal

A legújabb értesülések szerint az id Software-nél nem csak a Wolfenstein, hanem a DOOM Eternal is felül a grafikai hypevonatra, és valós idejű sugárkövetéssel robog majd be novemberben a játékosok szívébe.

E3 2019: Negyedóra Oddworld: Soulstorm

Végre teljes pompájában is megleshető az évek óta készülő Oddworld: Soulstorm. Az IGN szerkesztője a sorozat alkotójával, Lorne Lanninnel beszélgetve mutatja be a játék főbb újdonságait.

E3 2019: Részletek a Bleeding Edge karaktereiről

A Microsoft E3-as műsorán bemutatkozott a Ninja Theory legújabb játéka, a Bleeding Edge is. A játék felett bábáskodó Rahni Tucker elárult néhány részletet az online harci játék hőseiről.

E3 2019: Akcióban a Remnant: From the Ashes

A hangulatos E3-as előzetes után az IGN leült beszélgetni a Gunfire Games társalapítójával, aki rengeteg érdekességet oszt meg a csapat készülő új játékáról, a Remnant: From the Ashesről.

E3 2019: Ancestors - irány Afrika!

Az IGN közreműködésével befutott egy közel tízperces Ancestors: The Humankind Odyssey játékmenet-bemutató, amiben a játék kreatív igazgatója, Patrice Désilets mesél a fontosabb tudnivalókról.

E3 2019: PC-re is 2020 végén jön a Halo Infinite

A Microsoft E3-as konferenciáján derült ki, hogy a Project Scarlett nyitócímeként jövő év végén, a karácsonyi szezonban jelenik meg a Halo-sorozat új fejezete, az Infinite. Nem kell aggódni, a PC-s változat is akkor érkezik.

E3 2019: Akcióban a Journey to the Savage Planet

A Journey to the Savage Planetben a felfedezésen és a kalandozáson lesz a hangsúly. A játék valamikor 2020 elején jelenik meg az 505 Games gondozásában, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

E3 2019: Ne dobjátok ki az Xbox One-kiegészítőket!

A Microsoft Xbox-részlegének vezetője, Phil Spencer, majd később Larry "Major Nelson" Hyrb és Elliot Hsu termékdizájner is megerősítette, hogy a Project Scarlett támogatni fogja az Xbox One kiegészítőit.

E3 2019: Újabb adag Nintendo-bemutató

Tegnap folytatódott a Nintendo E3-as livestreamje, a Nintendo Treehouse, ahol ismét rengeteg tartalmas játékmenet-bemutatót nézhettek végig az érdeklődök. Lesznek visszatérők, illetve új bemutatkozók is.

E3 2019: 20 percig fut a Carrion

A Devolver E3-as showján találkozhattunk legutóbb a Carrionnal. Ebben a különös horrorjátékban felcserélődnek a szerepek - mi irányíthatjuk majd az emberekre vadászó kegyetlen szörnyeteget.

E3 2019: Hollow Knight: Silksong - kihívás a köbön

Továbbra sem tudni, mikor jelenik meg a Hollow Knight folytatása, de a Nintendo standjánál kiállított változat alapján nem halad rosszul a fejlesztés. Közel negyedórás, kamerás, de jó minőségű felvétel következik.

E3 2019: Mikrotranzakciókkal jön a Youngblood

A MachineGames és az Arkane kooperatív shootere sem ússza meg mikrotranzakciók nélkül. Szerencsére a helyzet nem tűnik vészesnek, ugyanis a valódi pénzzel megszerezhető dolgokhoz szimpla játékkal is hozzájuthatunk.

E3 2019: Kamerás felvételen a PC-s Halo: Reach

A Microsoft a számítógépes Halo: Reach játszható verziójával jelentkezett az E3-on, melyről ugyan hivatalos gameplayt nem kaptunk, ám egy lelkes rajongó három percen át rögzítette kamerájával a játékot. Eddig remekül fest a PC-s port.

E3 2019: Keanu Reeves a Cyberpunkról mesél

Mindannyian imádjuk Keanu Reevest, így hatalmas örömmel láttuk, hogy ő is szerepet kap majd a Cyberpunk 2077 különös világában. A színész most arról mesél, hogy mi ragadta meg őt leginkább a CD Projekt RED szerepjátékában.