Gamescom 2019

GC 2019: Folytatást kap a King's Bounty

Közvetlen folytatást kap a 90-es évek egyik legjobb középkori körökre osztott stratégiai játéka, a Heroes of Might and Magic elődjének is tekinthető King's Bounty. A számozott második rész valamikor jövőre jelenik meg.

GC 2019: Megmutatják a Gears 5 kampányát is

Jövő héten veszi kezdetét az idei Gamescom, így aligha meglepő, hogy egyre több teaser szállingózik a fejlesztők és kiadók háza tájáról. Most épp a Gears 5 kapcsán kaptunk kiváló híreket.

GC 2019: Kerékcsikorgatva száguld a GRID Kölnbe

Olyannyira, hogy a készítők még egy külön trailert is készítettek a Gamescomra tervezett részvételük apropóján, melyben eddig nem látott gameplay részleteket is megpillanthatunk, igaz, alig 40 másodperc erejéig.

GC 2019: Gamedec - nyomozás a XXII. században

Újabb cyberpunk beütésű játék bukkant fel egy trailer erejéig a mai napon, amely nem más, mint az Anshar Studios szerepjátéka; morális dilemmák, dedukción alapuló nyomozás és egy folyamatosan változó világ vár ránk.

GC 2019: Taktikai lövöldével érkezik a Wargaming

Hamarosan Európában is elrajtol a Wargaming következő játéka, a Caliber. A fehérorosz brigád egy taktikai lövöldével jelentkezik ezúttal, amely a kölni Gamescomon is tiszteletét teszi majd.

GC 2019: Those Who Remain - vár a sötétség

A Wired Productions és a Camel 101 összefogásának hála hamarosan elrajtol PC-n a sötétség és a fény párviadalára építkező pszichológiai horror, mely természetesen a kölni Gamescomot sem hagyja újabb előzetes és képek nélkül.

GC 2019: Ütős lesz a Ubisoft felhozatala

A Ubisoft nem csak egy listát tett közzé a Gamescomon szereplő játékairól, hanem még egy rövid montázst is kaptunk arról, hogy egészen pontosan mire is érdemes számítani augusztus 20-tól.

GC 2019: Bemutatóáradat a nyitóeseményen

Masszív, élőben is közvetített nyitóeseménnyel veszi majd kezdetét az idei Gamescom, méghozzá Geoff Keighley műsorvezetése mellett. A streamet egy újabb Stadia Connect is megelőzi majd.

GC 2019: A Sony és a Nintendo is ott lesz Kölnben

A Twitteren bukkant fel egy bejegyzés, ami gyakorlatilag megerősíti, hogy mindhárom nagy konzolgyártó ott lesz augusztus közepén Kölnben. Talán végre információkat kapunk a The Last of Us: Part II-ről?

GC 2019: Tartalmas programmal készül a Microsoft

A következő hónapban rajtol el az idei Gamescom, amelytől ezúttal sem marad távol a Microsoft. A konzolgyártó egy különleges Inside Xbox-epizóddal nyitja majd a kölni jelenlétét, amit később egyéb programok és sok-sok kipróbálható játék követ.

GC 2019: A Blizzard biztosan nem lesz ott

A Blizzard évek óta rendszeres vendége a világ legnagyobb játékkiállításának, a kölni Gamescomnak, idén azonban nem tartanak önálló konferenciát, helyette más dolgokra szeretnének koncentrálni.

GC 2019: Geoff Keighley nyitja az expót

A The Game Awards atyja, Geoff Keighley nyitja az idei Gamescomot Kölnben, a ceremóniát élőben követhetjük az interneten keresztül. A megnyitón is számíthatunk jó pár bejelentésre, nagy kiadóktól és független fejlesztőktől egyaránt.