Resident Evil 5 - Újabb látnivalók és információk

Link másolása
Két vadi új trailer látott napvilágot a Resident Evil ötödik részéből, amelyeknek köszönhetően nem mindennapi, akciódús jelenetek tanúi lehetünk.
Két vadi új trailer látott napvilágot a Resident Evil ötödik részéből, amelyeknek köszönhetően nem mindennapi, akciódús jelenetek tanúi lehetünk.


Az első, három perces videóban Albert Wesker teszi próbára Christ,valamint Shevat, míg a második mozgóképen az új főellenfelet csodálhatjuk meg. Időközben már felbukkantak az első tesztek is a játékról, melyekben pozitívan nyilatkoznak, és körülbelül 18 órára teszik a játék szavatosságát.


A látnivalókon kívül még egy érdekességet árultak el az OPM e havi számában: ha minden igaz, akkor nem kell sokat várni az első letölthető tartalomra sem, ami egy új játékmeneti módot fog tartalmazni, íme a vélemény:

"A móka nem ér véget miután teljesítettük a fő történeti szálat. Meg kellett ígérnünk, hogy hallgatunk, de vethettünk egy pillantást egy megnyitható módba, ami a soron következő letölthető tartalomban lesz, és nagyon király." -írja az újság.
10.
10.
Guppi
5: Még nem próbáltam másik beállítást. Viszont a vidiket elnézve továbbra sem lehet mozgás közben lőni. :(
9.
9.
westZsolt
9) Miről beszélsz? Balra gomb ShootGun, 1 lővés és 5-en repűlnek, nincs vele semmi gond, vagy kirakod Jobra gombra a gránátott azis elintézi a tőmeget
8.
8.
koffein
ez a jätek kötelezö darab. Iränyitässal semmi gond ps3-on.
7.
7.
Leon
Király játék, minden nagyon szuper benne, az irányítással semmi gond, csak a hosszas menükezelés néha nem a legjobb a 15 fős tömegben.
4.
4.
ferrari123
Ez a jatek nagyon kiraly! Iranyitassal sztem semmi gond.
3.
3.
Dcrysis02
Guppi:Az egyik német tesztben(http://www.youtube.com/watch?v=pbxGXwJFkw0) említik hogy a játék négy irányítási mód közül enged választani.Mivel csak néha-néha van szerencsém konzolon játszani nem tudom hogy ezt most négy fajta gombkiosztásra,vagy játékmeneti módra értik-e.A hatodik perc után meg mintha egy fedezékrendszert látnék :)
2.
2.
Guppi
Az irányításon javítanak végre??
1.
1.
westZsolt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...