Így fut az Unreal Engine 4 a PlayStation 4-en

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 21.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation 4 bemutatóján a negyedik generációs Unreal Engine is előkerült, egy rövid techdemó szemléltette, hogyan fut majd az Epic új motorja a next-gen konzolon. Nagyon is szépen!

Az Unreal Engine 4 elődjéhez hasonlóan a következő generáció egyik legfontosabb játékmotorja lesz, ami természetesen tökéletesen fut majd a PlayStation 4-en is. A hajnali PlayStation Meetingen közel egy perc át mozgott az engine.

17.
17.
#10: azért van mostanában is pár játék, amit érdemes tolni, mert izgalmas és magával ragadó. tény, hogy kevesebb az új ötlet, de ez azért is van, mert már nehéz újat kitalálni illetve drága a fejlesztés és "biztosra kell menni". és abban is van valami, hogy az emlékeket az idő megszépíti ;)
15.
15.
DON GONDOCS
#13: Seggeszki egy Bug ezen az oldalon :)
14.
14.
azureknight0715
Azért az unreal engine elégé durva látvány tudott nyújtani a jelenlegi generáción is. Én pl most játszok a Batman Arkham city-vel és valami elképesztő grafikája van. Kíváncsi vagyok az új generációs konzolokból mit fognak kihozni:D Na meg majd ps4-en egy gta vice city:D Lesznek azért dolgok:D
12.
12.
bence51
#8: sony konferencián az előadó aztmondta hoyg realtime és hogy szabadon "mozoghatna" miközben ez az egészminden történik...persze nemmozgott de aztmondta :)
10.
10.
AnimeWarlord
Csilli-villi grafika meg képi világ, teljesen mindegy. Úgy se hozza vissza a régi jó játékok hangulatát, amiket még anno ps1-en és ps2-n toltam.. Unreal 4 grafika? Húhaa.. játékélmény meg 0....
9.
9.
dBLOOD
Unreal engine hol nem fut szépen? Mondjuk jobbára nálam linuxon. :D De ezen kívül mindenhol szépen fut... még a PS4-en is...
8.
8.
Mikeee
Azért mondjuk nem olyan rossz ez, jók ezek a mindenfele repkedő darabkák. Bár nem tudni, hogy realtime-ba ment vagy csak egy videó volt e...
7.
7.
kamgecam
#5: Honnan jöttél barátom?
Menj vissza a bukit szerverre,mert eltéveszteted az oldalt.
Utána meg mosd ki a szád,és ha megtanultál értelmesen beszélni visszajöhetsz.
PS4 WILL RULE THE WORLD!
6.
6.
Hubert Cumberdale
#5: Pedig ebben semmi olyan nincs, amitől ne lehetne realtime. Sehol nincs a többiekhez képest...
5.
5.
47sirhc2
#1: amint látod azért vannak akiket még átlehet baszni. mint ezt a szerencsétlen depressziót is
4.
4.
vabe
már nem azért de ez nagyon ronda. hogyan juthat valakinek eszébe hogy egy tech demót aminél a grafikán van a hangsúly csak 720p-be felrakni? ez így értelmetlen, úgy néz ki mint a PC-s játékok 3 éve.
2.
2.
McDuff
#1: nah ez az,engem az ilyenek már nem hatnak meg!
1.
1.
Ooorky
Régi szép idők, valós idejű PS3 tech demók a bemutatón, amikről mindről kiderült, hogy előre lerenderelték őket, és a konzol csak egy videót játszott le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...