NFS: Rivals - bővített Cops vs. Racers trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 22.
  • Videó
Link másolása
Emlékeztek még az E3-on bemutatott Need for Speed: Rivals előzetesre? Az EA jóvoltából most befutott a bővített verzió is, melyben a zsernyákok és a versenyzők véget nem érő párharcába tekinthetsz bele.

Gyors sportkocsik, legalább olyan minőségi verdákkal szaladgáló rendőrök, véget nem érő hajsza és pazar ütközések - mindezeket megtaláljuk a Need for Speed: Rivalsban, amit egy újdonsült fejlesztő, a göteborgi Ghost Games kalapál.

A játék novemberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, de lesz next-gen verzió is.

23.
23.
ratchetfan
én csak annyit tudok mondani hogy NFS szempontjából 2 féle ember van az egyik inkább az izomautókat szereti a neont a spoilereket az egyéni karosszériákat és van a másik fajta aki meg inkább elegáns szolid autókkal szeret játszani (belső tuning nélkül sokkal hamarabb rá lehet unni szerintem)
egyébként az én személyes kedvenceim a run, a hot pursuit de a legjobb az undercover :D főleg a ps2-es verziója
22.
22.
Quent1n
#19: Azért letettek az asztalra egy Porsche Unleashed-et is ami úgy tudott szórakoztatni és átadni az önfeledt száguldozás élményét, hogy tudott újítani. :) Számomra az az etalon NFS, illetve a Hot Pursuit. Utána még az Underground 1-et élveztem a többi kicsit se fogott meg. Az a baj, hogy rossz irányba fejlesztik a sorozatot persze ha az eladások meglesznek akkor nekik édesmindegy hány régi rajongót vesztenek el.
21.
21.
Oldskoolgamer
#20: Mondjuk én nagyon nem szoktam zsidózni oldalakon meg a való életben se de sajnos azt kell mondjam eléggé azok. És egyet értek. Amit eddig is mondtam kabaré hogy ez a franchise még létezik. Egy film-játék adaptáció lassan komolyabban vehető hogy készülhet és hogy esetleg van mint az NFS több mint 10 éve.
20.
20.
vwxyz
Ez a játék a szellemi igényteleneknek való, és ennyi.
A játék készítők meg igazi balfaszok. Bárcsak lehetnék geci okos, hülye kocka, és kurvajó játék készítő srác, akkor biztos, hogy sokkal kreatívabb, és jobb játékot összetudnék dobni, mint ezek a pénz éhes fasszopó EA-s zsidók. És, hogy melyik a kedvenc NFS-em, a High Stakes (4.rész, 1999-es), na az kurvajó game. Ha annak mintájára összedobnának valamit, jobb grafikával, de azzal a játékmenettel, akkor kurvajó játék lenne az most is (és ott még nem volt nitro se, még is élvezhető). Szóval balfasz az EA, és kurva anyjukat, csődbe mehetnének már.
19.
19.
Hondoro
A gyengebbek kedveert : A NFS egy arkad autos gem, itt nem a valosag erzes szimulalasa a fontos hanem a szorakozas, sebesseg ( meg a cimeben is benne van !!! ) .
Es mitol mas az Underground mint pl a MW? Azert mert sotet van benne?
Nekem szemelyes kedvencem a Hot Pursuit. Egyszeru autos moka tuning meg drift nelkul.
Ha valakinek nem tetszikhagyja ki es kesz. En pl varom az uj reszt
18.
18.
Stranger
Ez már megint csak annyi lesz, hogy ütközzetek jókat össze, robbanjon valami állandóan a képernyőn, mert az kell a népnek..
A 2010-es Hot Pursuit is egy szar volt és azóta minden... ja, de az előtt is. Akkor miért is van a szériának hírneve? 2004 óta csak szart tesznek le az asztalra.
Szerintem majd a GTA5-ben jobbakat fogunk versenyezni, ott tuti lesz tuning is! xd HÁHÁHÁ
17.
17.
sunstreaker
Minden normális ember akinek van valamien szintű izlése az UnderGround 3 - at vagy egy normális Most Wanted 2 - t akar, nem azt a szart amint tavaly dobtak ki, mert semmi köze ahhoz a név egyezésen kivül.. aki meg nem azt akar és vagy tetszik neki ez a Rival az úgy hülye ahogy van .. akkor annak tudom ajánlani a rászarok egy karton papirra és játszál avval c. játékot.. kb ugyanaz..
16.
16.
Dark_Temptation
#14: én is vágyakozom 1 u3 vagy mw2 után de a tuning ma már nem divat.
15.
15.
Dark_Temptation
a grafika az profi... a többire kíváncsi leszek.... yuri lowenthal hangján elmosolyogtam jó volt hallani. a név... Rivals? ennyi kreativitás sincs bennük? van már 1 rivals rész. és van már vagy 3-4 hot pursuit nfs játékunk... minek még? az új grafika miatt? meg a ferrarik miatt?
14.
14.
Machiavelli
#12: Rendben hát istenem ízlések és pofonok. Viszont szerintem a játékosok nagy százaléka ettől függetlenül, hogy neked nem tetszik még egy rendes MW2őt vagy U3at várna.
13.
13.
aordog
Tudom mi kell! A kocsik repüljenek és a csajokon a rajtnäl a kamera zoomoljon a tangära, miközben a motor hangosan felpörög ês a... lehet folytatni a baromsägot, de valami tuti: akinek nem jön be az a boltban väsärol mäst, majd 10 év múlva megveszi az akkori, aktuälis részt, így talän mär megfelel az igényeknek.
Kedves íro: szerintem nem kell NFS- t közölni, mert az emberek többsége itt lesz..ja.
( miattam meg fölösleges:)
12.
12.
ratchetfan
#11: nekem tetszik és az underground egy sz@r a véleményen szerint
szóval...
11.
11.
Machiavelli
Az EA-nél szellemileg visszamaradottak dolgoznak, vagy csak simán figyelmen kívül hagyják az emberek igényeit? Nem tudom, mit nem lehet azon felfogni, hogy egy Underground 3-at akar a nép.
10.
10.
Én vagyok az egyetlen akinek tetszeni fog?
Nálam se lesz vétel, de szerintem van akkora játék mint a TDU vagy a DSF.
De ennek a sorozatnak feltétlen 1-2 éves szünetre kell mmennie, mivel nem tud semmi újat mutatni. Ez még nem baj egy GT-ban vagy egy Forzában (kivétel Horizon), de egy idő után már észreveszik, hogy ugyanazt tolják ki a játékosok.
#Exinor: Ezt már mindenki kérte, de a fejlesztők minden évben elmondják,hogy nem várható.
#rafferd(Kemuri): Te már megint baromságokat beszélsz, de a 10 éves fejedtől nem is vártunk mást.
9.
9.
aordog
Mär csak 92 kell...
7.
7.
Quent1n
UNALMAAAAAAAAAAAAAAS..... nem igaz, hogy nem tudnak már valamit újítani a témában. Szomorú, hogy a Need for Seed sorozat ide jutott.. Félreértés ne essék nem szimulátort szeretnék de azért ne is legyen már ennyire csillogó bóvli műanyag az egész..

Exinor: Egészen biztos vagyok benne, hogy elcsesznék és félek ötletük sincs, hogy lehetne egy olyan Undergroundot csinálni ami nem egy 201x-es klón hanem egy igazi folytatás. Arra meg nekem speciel nincs igényem, hogy kierőlködjenek egy olyan részt amit majd a név elad és amúgy hót ugyanaz mint a régiek csak szebb grafikával meg új zenékkel..
6.
6.
aordog
Remélem legaläbb 100 komment jön...
Természetesen a negatív fajtäbol värom...
5.
5.
DON GONDOCS
Énmint hobbijátékos várom ezt a részt is, igaz az utolsó rész ténleg mindennek a legalja volt. DE a 2010 Hot pursuit és az undercover nekem tetszett.
4.
4.
Exinor
A fél világ egy új NFS Undergroundot szeretne, de nagyon nem akarják megcsinálni.
A másik oldalról meg van egy olyan érzésem, ha meg is csinálják, az sem olyan lesz, mint amilyet mi várunk.
3.
3.
Angelwing
#1: egyetértek,kellene már valami tartalmi újítás,fejlődés a játékban,mert igencsak egy kaptafa mostanában a széria.olyan Call of Duty szinten van :) az utolsó Most Wanted egy okádék lett,a semmi kihívásával!
2.
2.
norbio
Ezt nemhiszem el..... ez se jön vitára.... NFS általában mindenre kijön AAAAAAH.
1.
1.
Oldskoolgamer
*szív egy slukkot* Bla bla.. Kitoljuk a határokat a leggyorsabb autókkal (Bocs hogy szavadba vágok am hogy te ezt csinálod 15 éve ) *szív még 1-et* Fain vagyok vagány vagyok mert ma megtaláltam a gázpedált.. Azóta én vagyok a Don Józsi rokona Jani..Odamegyünk ahova akarunk amilyen gyorsan csak akarunk (Az EA most feltalálja az open world autós játékot) > TDU, Driver:SF kukában landol *sarcasm*
Tudod hogy szükséged van ránk > nem ***** inkább arra hogy lehúzza már végre a franchise a rolót. Meg azért azt is megkérdőjelezem hogy ki van itt ébren?
Ezt a túljátszott baromságot még mindig le lehet nyeletni a néppel? Mikor bújnak már el ezekkel a commercial játékokkal? Komolyan vehetetlenek abszolút egy TDU vagy a Driver:SF atmoszférája után főleg a minden kanyarban Asphalt java játék módra való driftelős fizikájukkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...