PC-re is jön a Batman: Arkham Origins Blackgate?

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 8.
  • Pletyka
Link másolása
Ismét szivárgásnak indult a Steam adatbázisa, számos be nem jelentett folytatást és korábbi konzolos címek PC-s átiratát szellőztetve meg. Lehet, hogy Windowsra is megjelenik a Batman: Arkham Origins Blackgate?

A NeoGAF egyik leleményes fórumozója résen volt, beleásta magát a Steam adatbázisába és számos be nem jelentett PC-s alkotás nyomait fedezte fel. A teljes listát itt találod, ám a lényeges címeket mi is leközöljük:

  • Batman: Arkham Origins Blackgate HD
  • Battleblock Theater
  • Half-Minute Hero 2
  • Happy Wars
  • Killing Floor 2


A jelek szerint az eddig kizárólag 3DS-re és PS Vitára elérhető Batman-spinoff is megkapja a maga HD-kiadását PC-n, de nincs kizárva, hogy nagykonzolokon is tiszteletét teszi a játék. Az egyik kedvelt zombis online shooter, a Killing Floor is folytatást kaphat, a rajongók legnagyobb megelégedésére.

7.
7.
Giga0509
Huhú,Killing Floor 2 az jöhet!!
5.
5.
Kreto
#2: Mert Arkham Gotham város egy része. Mint New Yorkban Menhetten kerülete. Van a börtön sziget ami később ki lett terjesztve a város egy részére. (arkham city) Vannak nálam nagyobb batman fanok is az oldalon ha tévedtem majd kijavítanak :D
4.
4.
dcba
figyelmeztetek mindenkit, h senki ne jarjon ugy mint en, ez a jatek kb egy mobilos jatek szintjen van es bar az arat nem tudom de en megvettem 32fontert(tobb mint 15000ft) es 4-5 ora alatt vegeztem vele, ugy, h a gyujtogetheto szarok 80%a megvolt, es egy vegigjatszas utan elkepzelhetetlenek tartom, h barmikor ravetemedjek a vegig vitelre ujra. Felreertes ne essek, nem lett rossz csak ad1 rovid ad2 az a maniaja a jateknak, h allandoan a jatekter egyik vegebol atkuld a masikba, es azzal telik az ido, h ugyanazon teruleteket jarjuk be ujbol es ujbol. Ha olcso lesz(amolyan arcade jatek aron kb 10 font ami 3000 4000 ft) akkor be lehet szerezni, de ha ezek elkezdik tteljes aru jatekkent arulni, akkor ova intek mindenkit a beszerzesen.
3.
3.
DON GONDOCS
Mert mindegyik részben megfordulunk a játékban található Arkham elmegyógyintézetben ahol batman főbb ellenfelei is garázdálkodnak.
2.
2.
Miért hívnak minden Batman játékot Arkhamnak valaminek?
1.
1.
DON GONDOCS
Jókis beat em up platform játék, jöhet bármikor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...