Traileren a Naruto: Ultimate Ninja Storm Revolution

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 10.
  • Videó
Link másolása
A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolutionben találunk egy új játékmódot, amely a World Tournament névre hallgat. Három másik ellenféllel harcolhatunk benne az erre kihegyezett arénákban. Erről szól az új videó is.

Az 1v3-as összecsapásokra koncentrál a World Tournament mód, melyben minden profi Naruto-játékos próbára teheti a képességeit. Az új trailerben helyet kapott még a Mecha-Naruto is, akit a sorozat atyja tervezett a játék kedvéért.

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution még idén érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

9.
9.
PrimYaz00
#8: ez a mostani kakashi filler lesz az utolsó saiyanislandon írták + azt, hogy kakashi a fillerekben leveszi a maszkját
8.
8.
keiji maeda
#5: a mangának igen de a sorozat a sok kitöltőrész miatt sokáig fog még tartani ... de én remélem hogy úgy lesz vége hogy sasuke és naruto smárolnak egy hatalmasat és utána öngyilkosok lesznek :) ezzel ki is egyeznék .
7.
7.
tupaccc
Úgy látom ők most megmutatják, hogy milyennek kellett volna lennie az új Dragon Ball játéknak :-)
6.
6.
HerodPK
Kemuri te olyan geci okos vagy hogy egyszerűen már gyűlöllek.A Cikkben is benne van és trailerben is hogy PS3 -X360. Amit vehetünk kész ténynek és ha lesz Pc változat arról időben értesülök! Írtad volna inkább hogy :" jó nagyon lesz szép" ez kb ez szinted.
5.
5.
Mortician
#3: Ha olvasod a mangát, akkor gondolom tudod, hogy valószínűleg még idén vége lesz.
3.
3.
keiji maeda
#2: idegesítő egy sorozat már ez mármint az anime, réges rég be kellett volna fejezni mint ahogy a bleach-et is mindkettő olyan már mint egy brazil tv sorozat össze vissza kuszálnak benne mindent, a játék is kezd rossz irányban haladni még az ultimate ninja storm 2 jó is volt a harmadik már feleanyira se a generation semmire való szerintem ez is hasonló lesz bár a dragon ball játékokhoz képest még mindig sokkal jobb
2.
2.
elvan a gyerek ha jatszik
Ez nagyon tetszik, de nem veszem meg így sem. Amíg mangának/animének nincs vége addig minden évben újabb rókabőrt fognak lehúzni róla "+X pálya, +Y karakter" módon. Majd ha vége lesz a szériának, akkor fognak csinálni olyan Naruto-t amit megéri megvenni. (Saját tapasztalat)

De ez a mód tetszik, remélem megmarad a következő változatokban is.
1.
1.
Adamknight
"még idén érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra." Tehát pc-re csak jövőre fog, vagy egyáltalán nem fog?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...