Így fest a Wasteland 2: Director's Cut

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 23.
  • Videó
Link másolása
Úgy is írhattam volna címben, hogy "így fest a konzolos Wasteland 2", amely nyáron végre befut PS4-en és Xbox One-on, míg a PC-sek ingyen befrissíthetik a példányukat az új verzióval. Most egy új trailert nézhettek meg a szerepjátékról.

A Wasteland 2: Director's Cut alatt immáron a Unity engine legfrissebb verziója dübörög, megjelennek a perkek és a quirkek, illetve a harcokat is átdolgozták az inXile fejlesztői. S ez még nem minden, új hangoknak, új felhasználói felületnek és persze kontrollertámogatásnak örülhetünk.

A PC-sek nyáron ingyen frissíthetnek a rendezői változatra, míg a konzolosok kapásból a frissített játékot vásárolhatják meg.

6.
6.
Cellator
#4: Ne is hozzuk fel a gusztustalan Icewind Dale sorozatot se, a hideg kiráz :D Elvileg ingyenes lesz, úgymond DLC-ként jön meg a PC-re. Nem kicsit várandós ;)
3.
3.
Alapvetően egy játék élményfaktorát nem az határozza meg, hogy "elrontott felülnézetes" a megjelenítése, hanem, hogy mekkora világban, mit csinálhatsz és milyen a hangulata. Ezzel az erővel például a Super Panda Adventure-ba őlt 24 órának is kínszenvedésnek kellett volna lennie, mert az egy oldalscrollozós paint-ben rajzolt játék... Pedig ha csak azt néztem volna most szegényebb lennék egy nagyon jó élménnyel... :(
2.
2.
Engem az erdekel, hogy mikor jelenik meg es mennyiert?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...