GC 2015: Crackdown 3 - csak multiban rombolhatsz

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A múltkori Crackdown 3 multiplayer bemutató után mindenki azt hitte, az egyjátékos kampány során is teljesen rombolható lesz majd a játék helyszíne. Tévedtünk, erre csak az online szekcióban lesz lehetőségünk.

Dave Jones, a Crackdown 3 fejlesztője a Gamespotnak adott interjúban megerősítette, hogy a pár nappal ezelőtt bemutatott videó a játékbeli rombolhatóságról csakis a multiplayer módban lesz elérhető.

Jones elárulta, hogy ezt úgy sikerült megoldaniuk, hogy az online kapcsolat meglétének köszönhetően erősen támaszkodnak a Microsoft izmos szerverparkjára is, amelyek a pusztításhoz szükséges számítások elvégzésében is részt vesznek, ezzel lehetővé téve a korábban már látott elképesztő játékbeli látványt.

Ez azt is jelenti, hogy szólómódban nem lesz lehetőségünk porig rombolni a Crackdown 3 új helyszínét. De nem csak a limitáció áll a döntés mögött, az egyjátékos módban ugyanis sokkal hangsúlyosabb szerep jut a magas épületeknek, egyrészt a gyűjtögetés miatt, másrészt a különböző játékbeli feladatok is a magas épületekhez lesznek kötve.

A Crackdown 3 2016 nyarán jelenik meg, Xbox One-ra.

2.
2.
biohazard rex
érdekes lesz mikor majd, az embernek hirtelen felugrik a pingje 500-ra :P
1.
1.
Chrysh
Akkor még leshetjük mikor lesz Red Faction Guerrilla-féle rombolás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...