Superhot - jöhet a kártyajáték

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 11.
  • Hír
Link másolása
A Supermassive Games és az Agent Decker szerzője, Manuel Correia megerősítette, hogy decemberben Kickstarteren futnak egy kört a zseniális Superhot kártyás változatával.

A Superhot kétségtelenül az esztendő, de talán az elmúlt évek egyik legegyedibb shootere volt, így nem csoda, hogy a lengyel Supermassive Games minden lehetőséget megragad, hogy kiaknázza a címben rejlő potenciált.

Éppen ezért gőzerővel dolgoznak a taktikai lövölde VR-változatán, továbbá ma kiderült, hogy egy kártyajátékon is ügyködnek, méghozzá annak a Manuel Correiának a közreműködésével, aki a népszerű Agent Deckert is elkövette. Az alkotók nem a Hearthstone-féle vonatra akarnak felszállni, helyette egy rendes fizikai pakliban gondolkoznak, ami igyekszik visszaadni a játék teljes esszenciáját. Az ötletet valamikor decemberben a Kickstarteren mutatják be először.

A játékot egyébként mi is imádtuk, Ates kerek 9 pontra értékelte.

7.
7.
user101
#6: ne már, nyomtam egy entert a következő sorhoz, erre elküldte a postot .. FÚJ ! :D
naszóval:

- Computer I'm at home
- Password please
- na na na na Batman
- Thank you!

:DDD
6.
6.
user101
#5: - Computer I'm at home
- Password please
5.
5.
Yanez
#4: Egy olyan vilagban, ahol elertuk, hogy egeszestes mozifilmeket csinalnak LEGO-bol, ott barmibol lehet barmi. Legkozelebb majd jon egy Pal Utcai Fiuk hack'n slash, na es?
4.
4.
markoci555
Dark Soul-os "társasjáték" az amit jónak tartok így ránézésre, a sok most kijövő kártyás és egyéb dolgok közül, és amire tényleg rá lehet mondani, hogy visszaad valamit a játékból. De hogy a rákba lehetne egy fps-ből kártyás játékot csinálni, úgy hogy visszaadják az "esszenciát" ???
3.
3.
Chrysh
Hand of Fate-féle kivitelezésben talán elképzelhető. De amúgy csak hangosan gondolkodom én is, halvány lila fingom sincs, hogy lesz kártyajáték ebből.
2.
2.
McDuff
a fizetnének se tudnám elképzelni se, hogy milyen kártyajátékot lehet ebből csinálni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...