Blizzard: nem lesz különálló Diablo-remake

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 7.
  • Hír
Link másolása
A PC Gamer a hétvégi BlizzConon leült a Diablo III dizájnerével, Travis Dayjel és a produkció rendezőjével, John Lagrave-vel, akik többek között azt is elárulták, miért nem különálló remake formájában tér vissza az eredeti Diablo.

Nemcsak a Warcraft első két része marad újrahangolt kiadás nélkül, hanem a Diablo is. Hiába jelentette be a hétvégén a Blizzard, hogy a Diablo III: Reaper of Souls tulajdonosai januárban megkapják a The Darkening of Tristram névre keresztelt csomagot, ami lehetővé teszi, hogy a 20 éves sorozat harmadik részét retrostílusban, Diablo-külsővel is játszhassuk, benne a 16 szintes Katedrálissal és a négy főgonosszal.

Adódik is a kérdés, hogy miért nem készít a csapat egy teljesen különálló remake-et? Többek között erre is válaszolt a Diablo III dizájnere, Travis Day és a produkció rendezője, John Lagrave, amikor a hétvégi BlizzConon leültek a PC Gamerrel egy interjúra. Ebben elmondták, hogy szerintük rengeteg remek tartalmat adtak a Diablo III-hoz az elmúlt években, ezért úgy gondolták, a rajongók megérdemlik, hogy a Diablo visszatérése is ingyenes legyen. Az más kérdés, hogy az emlegetett kiegészítőt csak évente egyszer, minden januárban érjük majd el.

9.
9.
csabuszflash
szép meg jó,hogy jönnek mindig a kisebb tartalmak de nagyon nagyon elkellene már egy új nagy dobozos kieg sok újdonsággal mint a reaper kieg mert nálam az nagyon betalált és meg 3szorozta a bele ölt órákat(alapot vagy 10 végig toltam, tudom ez nem nagy szám nagy dio-soknak de egy átlaghoz képest...)
8.
8.
Bisur1996
#6: Szerinted nekünk csak úgy járnak játékok?
7.
7.
Gykrizsi
#6: Hát azért a Blizz legalább játékfejlesztőnek nevezhető, a Valve már nem. Évek óta nem csináltak semmit, és tuti, hogy nem is csinálnak.
6.
6.
user101
Ja-ja, nem is ment el kezsüel pénzverdébe a blizzard kicsit sem... csak annyit mondok a pandákok után szabadon, hogy : overwatch... nyehehe! :)

Egyébként ez pont ugyanaz a mérgező fejős tehén esete, ami a Valve-vel történt... Ami nekik a Steam, az a Blizzardnak a WoW. Ezért nem kapunk HL3-at és WarCraft4-et sem... :((( Biszi-baszi-basszák-meg! :D
5.
5.
Ti betegek vagytok szerintem meg mindig az egyik legjobb ceg a Blizz es kiralysag lesz a d3 dlc is! :-)
4.
4.
Machiavelli
Itt a bizonyíték, ha a Blizzard mögött ugyan azok az emberek hoznák a döntéseket és nem lenne az Activision-nek beleszólása, hogy mit csináljon a Blizz, akkor nem lenne így elkorcsosulva a WoW, (nagyobb esélyel) lenne Legacy szerver, és lehet, hogy Warcraft számozott RTS folytatást is kaptunk volna. Igazából az első fára felkötözném aki kitalálta a MoP és Draenor kiegészítőt. Mind a kettő teljesen felesleges vak vágány volt. Nem azt mondom, hogy egy szarházi cég a Blizz, de elég erősen közelít affelé!
3.
3.
daenath
A Blizz mar reg nem az ami volt, mostanra csak egyszeru penzverde!
2.
2.
Perseus84
Pontosan ezt vartam a blizzcontol. SEMMIT. Itt mar az Activision diktal. Ala COD. Ezzel befellegzett ennek is - egy a legjobb fejlesztoktol.
1.
1.
DarkLord
Én már olyan "elégedett" vagyok ezzel az egész 20. év ünnepi dolgokkal, hogy inkább már nem is írok semmit :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...