Mass Effect: Andromeda - 4K- és HDR-bemutató

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 17.
  • Videó
Link másolása
Mindenki számára elérhető a Mass Effect: Andromeda tízórás kipróbálható változata, és bár az első visszajelzések szerint technikai szempontból több sebből is vérzik a játék, ez az előzetes megmutatja, bőven van kraft még az új részben.

Ha rendelkezel otthon 4K-s, HDR-t is támogató kijelzővel, akkor nem lehet kérdés, hogy a Mass Effect: Andromedát így játsszad végig. A lenti videó azt mutatja be, hogyan dolgozott a BioWare Edmonton a játék látványát felturbózó újdonságon.

Az új Mass Effect március 23-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.  Daks élménybeszámolóját olvastátok már?

15.
15.
Prax
Most lattam egy videot a karakterek arcairol, es a forditva fogott pisztolyrol. A masodik reszt imadtam, addig jatszottam ujra es ujra amig nem lett tokeletes vege
Aztan letoltam az egyet, az is rendben volt, ott inkabb volt rpg, es valamivel nagyobb szabadsag volt. A harmadik meh, egyszer letoltam, aztan a masodik nekifutasra kb 20 perc utan feladtam vegleg. Ez amit.most a fent emlitett videon volt hat valami borzalom.
14.
14.
delphijos
#13: "Tudtommal nem kell 4K megjelenítőn nézni a videót ahhoz, hogy legalább az opció ott legyen"

Ezt mondtam volna? Nem. Azt hogy az auto opció igazodik a megjelenítőhöz. De Te azt mondtad hogy "nem is 4K". Nekem a laptop-on 1080p-n megy auto-ban. A 4K tv-n 4K-ban. De a laptopon is át tudok váltani 4K-ra.
13.
13.
Fenrir XVII
#8: Tudtommal nem kell 4K megjelenítőn nézni a videót ahhoz, hogy legalább az opció ott legyen, mint itt: https://youtu.be/iNJdPyoqt8U
Hacsak nem a YT "újított" megint, és az újabb videók már kijelző alapján szelektálnak. Tény, hogy a fenti videó nekem beadja a 4K-t, a ME:A csak 1440p.
12.
12.
user101
Alapvetően két dolgot érzek a Bioware-el kapcsolatban:

- Van egy fantasztikus kreatív potenciál a csapatban, amit viszont nem tudnak átadni. Ez látszik azon, hogy nem értettek az Unrealhoz sem és inkább váltottak, de nagyon úgy látom, hogy nem jött be nekik. Az összes hiba, furcsaság betudható az új enginnek, amit nyilván ki fognak javítani... de ez akkor is örök probléma marad.

- Technológiai színvonalban / látásmódban teljesen leragadtak az első résznél. Igen csicsásabbak az objektumok, részletesebbek, szebbek az effektek, de az összhatás tök ugyanaz. Ha az ember megnéz egy bármilyen ME-t és mondjuk utána valamelyik Crysis, FarCry, Just Cause, Gears első részét ( !!! ), akkor nagyon el fog szomorodni. Nem tudnak a srácok flórát és technológiát megjeleníteni. Minden olyan kőkorszaki scifi hatást kelt. Olyan, mintha a Pirx kapitányt, Omega űrbázist nézném, vagy valami korai Star Trek-et... :)

Bónusz: ha az EA szarrá nyilatkozta, hogy nem siettetik a játék megjelenését és bármikor hajlandóak elcsúsztatni, akkor miért adták ki félkészen. Simán engedhették volna, hogy rászánjanak a srácok még pár hónapot, hogy befejezzék és ne nyafogjon senki...
9.
9.
crashpipi
Sajnos a videó alapján nem vitték túlzásba. Azok után, hogy az emberek látták, hogy mit tud a HDR tv-jük a Horizon Zero Dawn-ban, kicsit gagyinak hat minden. (az Uncharted 4, a Horizon 3 és a Gears of War 4 is...)
8.
8.
delphijos
#5: Elárulnád mi nem 4K ebben? Ha auto-n van, és nem 4K-s megjelenítőn nézed nem is lesz az, de amúgy VAN 4k-s stream.
6.
6.
logic5
#5: REMEK KÉRDÉS :D :D :D :D
5.
5.
Fenrir XVII
Kíváncsi vagyok, mit pluszt adhat egy 4K HDR monitor/tv miközben egy szimpla (rosszúl) tömörített videót nézek YT-n ami ráadásul nem is 4K... ( ͡°Ĺ̯̿̿ ͡°)
3.
3.
crytek
VGA teszt

http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/mass-effect-andromeda-test-gpu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...