Brit toplista: az élen kezdett az új Mass Effect

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 27.
  • Toplista
Link másolása
A rekorddöntés házon belül és az idei év eddigi játékfelhozatalát tekintve is elmaradt, egy aranyérem ugyanakkor összejött a múlt hétre a Mass Effect: Andromedának.

A brit játékeladási toplista élén kezdett a Mass Effect: Andromeda: az eladott példányok 55 százaléka volt PS4-es, a 41 százaléka Xbox One-os, míg a 4 százaléka PC-s. (Fontos megjegyzés: a toplista csak a dobozos eladásokat számlálja, márpedig a briteknél jellemzően digitálisan vásárolnak PC-s játékokat.)

Ezzel az EA negyvennyolc hét után először szerzett aranyérmet a listán, igaz, a házon belüli rekorddöntés elmaradt: a legjobb rajtot a Mass Effect 3 vette eddig a sorozat történetében, az Andromeda csak a harmadik a sorban. Ha az idei év eddigi játékkínálatát nézzük, összesítve is egy harmadik hely jutott a játéknak, mert a Ghost Recon: Wildlands és a Horizon: Zero Dawn is jobban kezdett a megjelenésekor.

Az aktuális toplista második helyezettje egyébként pont a Ghost Recon, a bronzérmet pedig a LEGO Worlds vihette haza.

  1. Mass Effect: Andromeda
  2. Ghost Recon: Wildlands
  3. LEGO Worlds
  4. Horizon: Zero Dawn
  5. Grand Theft Auto V
  6. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  7. FIFA 17
  8. Rocket League
  9. Call of Duty: Infinite Warfare
  10. Forza Horizon 3
  11. Halo Wars 2
  12. Battlefield 1
  13. Overwatch
  14. For Honor
  15. Forza Motorsport 5
  16. 1-2 Switch
  17. Minecraft: Xbox Edition
  18. Rare Replay
  19. Resident Evil 7
  20. Sniper Elite 4
29.
29.
DON GONDOCS
Sniper Elite 4 20 hely, nem rossz.
26.
26.
semike
Joooookat olvasgatok itt a messsz efektről :)))
9.
9.
Darksiders84
#8: Igaz de nem ártanak a valóban jó kapcsolatok sem ha érvényesülni szeretnél egy adott területen vállalkozásban ugyebár nem alkalmazotként akkor bizony elegendő munició is szűkséges hogy tudjad terelni azt a megálmodott bárkádat amit vinne az élet víze néha jól megtolva hogy érezd az igazi sikert pénzt hatalmat hogy utána ha vihar jön tudjad miket értél el és bár lehet néha rosszabb de az igazi ha saját magad úra lehetsz.
6.
6.
Darksiders84
#5: Igen régebben szinte minden új gép és játék megjelenésekor már vásároltam is azonnal hd tv full hd tv konzolok kinect stb most viszont családosan már észnél kell lenni se PSVR pedig érdekelne de a szemem inkább fontosabb a rosszullét meg nem hiányzik aztán Pro sincs még csak a régi Ps4 mert ugyebár illene hozzá valódi 4K tv amivel így a kettő már húzos egyszerre és a játékokat is jóbban meggondolom melyiket szerzem be nem csak a pénz miatt.
5.
5.
KőbányaKispest
#4: Hát meg aki felelősségteljes életet él, nem biztso, hogy 70-100K videokátyákra költ, mert kinőtte.
4.
4.
Darksiders84
#3: Én is így vagyok ezzel már nem mozgat annyira csak hobbi nincs már az a nagy lelkesedés mint régebben vagy csak ritkán és az idő múlásával egyezkedek mint válasz hogy már sokat játszottam láttam kicsi korom óta és nem igazán van átütő újdonság szóval mégiscsak öregszünk föleg gyerek mellett.
3.
3.
CitromH
#2: Hát ez azért sokat elárul... egyébként lassan leszokok a játékokról, és korántsem azért, mert korosodik az ember meg családja van, hanem egyszerűen nincs mivel... (PC)
2.
2.
Darksiders84
#1: Na igen lehet elírás vagy a döbbenet marad.
1.
1.
Gykrizsi
Durva, Rare Replay 18. helyen. Gyerekek, ez az igazi hír. Beszarás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...