Kiegészül a Heroes V - Itt vannak az első képek

  • Írta: Colt
  • 2006. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy látszik ez ma egy ilyen Ubis nap, újabb hír érkezett a francia illetőségű vállalat háza tájáról, ami nem más mint egy Heroes V kiegészítés bejelentése.

Úgy látszik ez ma egy Ubis nap, újabb hír érkezett a francia illetőségű vállalat háza tájáról, ami nem más mint egy Heroes V kiegészítés (Heroes of Might & Magic V: Hammers of Fate) bejelentése.

Nézzük mit ígérnek a játék alkotói nekünk, halandó játékosoknak: egy új fajt (törpék), új varázslatok tömegét, új épületeket, 15 új küldetést, még kidolgozottabb kampányt, új multis lehetőségeket. Így legyen!

7.
7.
attila65434
hé valaki nem tudja heroes4 ben mér nem működik a multipalyer valami faszságot ki ír valami pach kell neki de régi pach ha valakinek meg van küldje át msn en l.atif1@citromail.hu de ha nincs msn ed akoor mond meg az oldal nevét

előre is kössssssssszzzzzzzzzzzz:):):):)!!!!!!!-:
4.
4.
szpiiit
lol et jól leszóltátok.. amúgy nem is néz ki roszul bár ha azt nézem hogy "törpék" ahoz képesz egynémelyik elég nagy :P ez van! de nem rosz ötlet viszont az a mamut. TETSZIK AZ ÖTLET
3.
3.
aXiss
csak tudnám miért jók ezek a primitív beszólások. Ha nem érdekel ne olvasd el. Ennyi
2.
2.
wasaby44
1.
1.
hahakocka6
Azt is irjátok le légyszi hogy benne lesznek a renegátok(lehet ellenuk harcolni ha őriznek valamit ugye, meg fel lehet őket bérelni kinnt a térképen házakban) is a gonosz heaven lényke pl. fallen angel, Zealot, Brute, battle griffin. Ezek pirosas elfajult lázadó heavenes lények.



Visszatért a Karaván igen.!!! (ez legalább jó ötlet volt a 4,ben) Visszatér a random map generátor, és egy felturbozott térképszerkesztő is benne lesz, szimultán körök lehetősége is benne lesz multiban. 10 új multi 5 új single scenario 15 kampány pálya.



Új neutral lények mint pl. a farkas, naga , manticore, mumia, snowape.



Ezekről képeim is vannak meg csak meg kell nézni a hivatalos oldalt és azok linkjeit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...