Eddig nem látott jelenetek az új Assassin's Creedből

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából közel húsz percen át nézhetjük mozgás közben az Assassin's Creed: Originst. Egy eddig nem látott küldetésbe leshetünk bele, amely során egy piramist is megvizsgálunk közelebbről.

Az Assassin's Creed: Originsről épp a múlt héten jelent meg az előzetesünk, amiből mindent megtudhattok a játékról - ha átrágtad magad az új, Xbox One X-en rögzített gameplay videón, akkor mindenképpen fusd át azt is! A megjelenésig egyébként október 27-ig kell várnunk.


9.
9.
user101
Alapvetően ott a gond, hogy ezeket a "segédleteket / csalásokat" nehézségi szinthez kellene kötni és csak a tutorial alatt engedni a váltást köztük ameddig még nem érzed, hogy menni fog-e... :D Casual gamerek nyugodtan használhassák, de aki normal / hard-on tolja azt ne kísértse ilyen "marhaság" .. :D
8.
8.
Simonus18
Srácok, nem tudom észrevettétek e, de hát PIRAMISOK, bazi nagy ANUBISZ SZOBROK... SIVATAG TEVÉVEL! Engem máris megnyertek.
7.
7.
imchristailor
Az AC II-t imadtam, anno ketszer is kijatszottam. Azota csak a Black Flaget jatszottam 1 oranal tovabb, mert nem tudnak lekotni. Minden ugyanaz. Mindig.
5.
5.
Beniciodeltoro
#3: Bár Creeddel még nem játszottam, de ennél a Piramisos témánál jobban bejött a Firenzei változat.
4.
4.
Hunszi
#3: Teljesen egyetértek...de alapjáraton ez az egész eagel vision téma egy béna dolog, elveszi a játékból a nehézséget és a felfedézést, hogy neked kell megkeresni az áldozatot stb. A Hitmanben is pl. régen egy rakást kellett bandukolj azért, hogy egyáltalán megtudd hol lehet a célpont, ma pedig lövöd be az eagel visont s puszi, egyből megvan. Olyan szinten butítják és teletömik segédanyagokkal a játékokat, hogy pontosan ettől nem lesz érdekes. Persze, most lehet mondani, hogy hát de senki nem kötelez arra, hogy használd...tény, de nehéz nem használni, amikor egy gomb választ el tőle. Az ember, ha valamit nem kap sokkal hamarabb nyomja be teljesen reflexből, mint, hogy 10 percig még kutakodjon. Open world játék, ahol egy madzagon húznak merre haladj. Áh...
3.
3.
PS4jacksony
Bár piramisok meg minden de nekem ezt az egyiptomi hangulatot még sem hozza a játék.És ezt a madaras nézzünk csak szét megoldást úgy ahogy van kihagyhatták volna mert kiábrándító és gyerekes. A Tevegolás viszont pazar :)
2.
2.
ATi0021
#1: Nekem ezért nem szokásom megnézni az ilyen videókat. :)
1.
1.
Matt8888
Ha így folytatják akkor a játék is lassan átcsap a "még nem látottból" a "már szinte mindent láttunk" kategóriába :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...