Ilyen egy FIFA 18-meccs Switch-en

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Miután tegnap nyilvánosságra hozta az EA Sports, hogy milyen hiányosságokkal kell majd megküzdeniük a Nintendo Switch-tulajoknak a FIFA 18-ban, most egy teljes mérkőzés videója is felkerült az internetre.

A tegnapi nap folyamán mi is beszámoltunk róla, hogy milyen kompromisszumokat kell kötnie annak, aki Nintendo Switch-en szeretné tolni a FIFA idei epizódját. Az IGN egyből rámozdult a témára, és közzétett egy teljes mérkőzést a hibridkonzolra készült változatból. A felvételen is jól látszik, miben lesz elmaradva a Switch-port a társaitól.

Rögtön a kezdőrúgásnál kiderül, hogy a játék látványban sem lesz olyan erős, mint a többi platformon, de ezt tudtuk, hiszen nem a Frostbite motort fogja használni jelen változat. Szerencsénkre hamar rögzített szituációknak lehetünk szemtanúi, amelyeknél egyértelműen látszik, hogy nem lesz annyi taktikai lehetőségünk, mint megszokhattuk. A gól sem marad el, így az is megmutatkozik, hogy a gólörömök tekintetében sem leszünk túlságosan eleresztve, és a közönség is inkább hajaz a régebbi epizódokban látottakhoz. Az irányításról természetesen sok minden nem derül ki, de a videó leírása alapján Joy-Conokkal tolják a játékot.

A FIFA 18 tegnap jelent meg a főbb platformokon, így Nintendo Switch-en is.

6.
6.
hheemmoo
Hát ez elég fos. Wii- n a 2009 all play "élethűbb".
4.
4.
Grabowsky30+
Kézi konzolhoz képest tök jól néz ki, egy kis képernyőn ez teljesen megfelelő grafikai szint. Egy nagy tévére kirakva viszont, ez szerintem már gyengus. Mondjuk, hogy őszinte legyek nem tudom a "nintendósok" mennyire szeretik a fifát, akiket én ismerek és nintendoznak egyikük sem venné ezt meg.
3.
3.
Beniciodeltoro
#1: Sajnos még nem voltam az Ól traffodron, de most elég rendesen gyepálják a Pálászt, érik a 4.
2.
2.
PS4jacksony
Az árnyékok nagyon elnagyoltak vagy néhol nincsenek mint ha levegőben rohangálnának a játékosok. De ezt el lehet nézni mivel nincs olyan erős a gép mint a PS4 és Box One
1.
1.
Csoki80
Szörnyen sterilnek tűnik de nem a Switch miatt, minden olyan tökéletes gépies, elvárnám, hogy huszon év után legyen benne valami kis életszerűbb dolog, ne csak a hiperszuper felbontásokat és textúrákat dolgozzák ki. Aki volt kint élőben hasonló meccsen az gondolom érti mire gondolok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...