One Piece: World Seeker - friss részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 10.
  • Képek
Link másolása
A Bandai Namco végre elárulta, hogy miről szól majd az idén húszéves manga legújabb játékadaptációja. Egy rejtélyes és roppant változatos szigetre érkezünk társaságunkkal, ahol különböző kultúrák élnek egymás mellett.

December végén mutatkozott be a One Piece legújabb része. A Bandai Namco stílusosan szeretné megünnepelni a manga- és anime-sorozat huszadik születésnapját, így a World Seeker emeli a tétet: a játékosok ezúttal szabadon kalandozhatnak a világban.

A kiadó a minap új részleteket közölt a játékról, így most már az alapsztorival is megismerkedhetünk. Luffy és Straw kalapos legénysége egy rejtélyes szigetre érkezik, az új világban különböző kultúrák élnek egymás mellett változatos környezetben. Hőseink azonban egy sötét titokra lesznek figyelmesek, amely megváltoztathatja a világ sorsát.

A nyitott világ tényleg hatalmas, olyan területeket járunk be, ahol a technológia és a természet szimbiózisban él egymással. Többek között megfordulunk városokban, egy kanyonban, egy bányában és egy kikötőben is. A szigetet a Világkormány irányítja, erős tengeri flottával felvértezve.

A legújabb képek tényleg lehengerlőek, szemezgessetek bátran! A One Piece: World Seeker 2018 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

2.
2.
kastorhun
Maga az anime a kedvencem, de ez borzalmasnak tűnik.
Olyan az egész mintha néhány lelkes rajongó csinálná az egészet.
Egyébként Luffyt hívják szalmakalaposnak, avagy Mugiwara no Luffy.
Megjegyezném hogy a One Piece stílusát piszok nehéz lesz játékra vinni.
1.
1.
Mr.Dead
Egy hónapja fedeztem fel hogy egyáltalán van One Piece játék. Pirate Warriors harmadik részét majdnem meg is vettem, de elég borsos áron adták (9-10k) úgy, hogy hiába van benne az egész történet dressrosáig, a játék nagy része csak hent és a vége is más mint aminek lenni kéne.
Ez a World Seeker meg....se a trailer se a képek nem túl meggyőzöek eddig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...