Júniusban jelenik meg a The Crew 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A decemberben bejelentett halasztás után a Ubisoft ismét kőbe véste a The Crew folytatásának megjelenési dátumát. Reméljük, a mostani premierdátum már tényleg végleges.

A Ubisoft még decemberben jelentette be, hogy az akkor már pontos megjelenési dátummal rendelkező The Crew 2 mégsem jelenik meg március 16-án. A fejlesztést végző Ivory Tower akkor annyit árult el, hogy a kiadóval közösen hozott döntés értelmében valamikor április és szeptember között mutatkozik be a második rész.

A Ubisoft végül tegnap megerősítette, hogy az egész Amerikát átszelő versenyzős játék következő felvonása június 29-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A premiert megelőzi majd egy bétateszt is, amire tavaly december óta lehet jelentkezni.

A bejelentéssel egy időben a játék különböző kiadásai is bemutatkoztak. Bőven lesz miből válogatni, hiszen az alapkiadás mellett elérhető lesz majd a Deluxe, a Gold és a Motor Edition is. A Gold Edition egy pofás fémdobozt, a játék szezonbérletét, a The Crew 2 - Motorsports Deluxe csomagot, három, az avatárunk személyre szabását lehetővé tevő külsőt, valamint három nappal korábbi hozzáférést ad a teljes játékhoz. A csomag 99,99 dollárba fog kerülni.

A 109,99 dolláros Motor Editionben pedig mindent megtalálunk, amit a Gold kiadásban, megfejelve egy spéci rendszámtáblával, a játék térképével, aminek segítségével még könnyebben felfedezhetjük az Államokat, valamint négy matricát is rejt a pakk.

11.
11.
Formula1fanatic
#10: javítanám a kiadó nem szán a fejlesztésre elég pénzt és időt.
10.
10.
Formula1fanatic
#8: TDU 1 volt eddig a legjobb összességében igen. Legszomorúbb az, hogy simán megtudnák csinálni, csak a kiadó nem akar vele külön dolgozni. Fulladjanak meg a pénzükben. Értem én, hogy profit az első, de azért adhatnának is valamit cserébe.
9.
9.
gtc376
A grafika szép, játékmenet mint az első, szerintem nem lesz rossz.
8.
8.
ATi0021
#5: Olyan játék ezektől már nem lesz. Az egyetlen reményem, hogy idén\jövőre jön a Horizon 4 addig meg ott a 3-mas rész. Amúgy valóban jó lenne az első részhez méltó TDU3. De annak szerintem semmi esélye. :(
7.
7.
mjsilvester
#1: Huuu arra emléxem az a 3. Rész volt egyben az utolsó kötött pályákon különböző városokban nagyon szerettem főként a motorok miatt....
6.
6.
FrankBlack
#5: Teljesen egyetértek. Ez már annyira túlzottan árkád, hogy bár az első részbe több, mint 300 órát beleraktam, ez az alpha valahogy két óra után máris unalmas. Az elsővel is csak azért játszottam olyan sokat, mert kiválasztottam egy-két kicsit nehezebben kezelhető autót, aztán minimális tuning, nem kimaxolva (néha stock-ba), minden rásegités off, és úgy jól elvoltam vele. De túl árkád volt már az is. Igen, hiányzik belőle valami, ami a TDU 1-ben még megvolt. Én valami olyat szeretnék, ami vezetési élményben amolyan TDU1-Driver keverék, mindezt olyan fizikával, és töréssel, ami ötvözi a korábbi Codemasters játékokat (pl. GRID) a BeamNG.drive-al. Akinek meg ez túl sok, lehetne opcionálisan ki-be kapcsolható.
5.
5.
Formula1fanatic
#3: Igazán jó lehetne a játék, ha nem tennék tele butításokkal és ne lenne ennyire árkád, persze tudom az átlagnak alacsony igényei vannak, sőt ha ennél realistább lenne talán nem is kelne el akkora példányszámban. A TDU első részében sok olyan dolog volt ami ebből a játékból hiányzik. Végre csinálhatnának valami rendes gumifizikát is. Az a baj, hogy a két véglet van pc-n a hardcore sim, és a butított árkád. Lehetne egy TDU 1 jellegű összetettségű(felfedezős pimpelős, esetleg műhelyben szerelős) játékot készíteni valamivel realistább fizikával, olyannal mint a forza vagy a granturismo. Az lenne a tökéletes autós játék.
4.
4.
FrankBlack
#3: és még mellé is ütök. z helyett t. *Billentyűzet :)
3.
3.
FrankBlack
A zárt Alpha teszt most van márc.19-ig. Mentem vele egy-két órát. Eddigi benyomásom: ez full ua., mint az előző rész, csak új versenyek, járművek. Motorcsónak, repülő pl. Továbbra is full árkád az egész játék, vagy talán még inkább, mint az előző. Mondjuk itt az alpha-ban nem találtam olyan lehetőséget, ahol a vezetési rásegitéseket ki-be lehetne kapcsolni, vagy valami preset-et választani. Igy gondolom most full assist-on very-very-extra easy-n megy az összes jármű. (beszart a billentyűtetemen a hosszú iiii :)
2.
2.
Formula1fanatic
Nekem az első része megvan, egész jó lehetne, ha nem vezetni képtelen nyomikkal lenne tele a játék sokszor. Mondjuk én Assetto Corsa-t tolom egy ideje, lehet ezért vannak magasabb elvárásaim a játékosokkal szemben, bár sokuk idiótaságára egyszerűen nincs mentség. Még a lobby rendszerét utáltam a játéknak, részben bekorlátozz a szavazással, nincs olyan, hogy 100% adott versenytípusra mehetsz. Meg túlzottan leegyszerűsített dolgok pl vezetés közbeni alkatrész beépítés pfff. Meg a nyomi visszatöltődő nitro. Mind tipikus hülye gyerek feature.
1.
1.
Darksiders84
Én elvoltam az első bővített részével várom ezt is akármilyen árkádos és végre lesznek motorok is Volt régebben Dreamcasten vagy Xboxon Project Gotham Racing valamelyik részében motorok is az autókkal egyszerre lehetett versenyezni ami élmény nagyon megmaradt bennem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...